Stiri: Companii

Angajari FrieslandCampina 2020

FrieslandCampina face angajări

14.04.2020

Angajări FrieslandCampina 2020. FrieslandCampina România a anunțat că nu are în plan să îşi trimită angajaţii în şomaj tehnic. În plus, compania angajează operatori de producţie şi depozit, mecanici şi electricieni pentru fabricile din județele Cluj şi Mureş.

Angajări FrieslandCampina 2020. Capacitate maximă

FrieslandCampina România lucrează la capacitate maximă de la începutul pandemiei. Compania depune eforturi continue pentru a se asigura că produsele Napolact ajung pe mesele românilor, mai ales în contextul dificil al pandemiei COVID-19.

Ce spune conducerea companiei?

„Pe fondul pandemiei, cererea de produse este într-o creştere accentuată şi ne aşteptăm ca această situaţie să continue. Colegii noştri din fabricile de la Cluj şi Mureş, precum şi cei din depozite, muncesc într-un ritm susţinut pentru a se asigura că produsele noastre ajung în magazine şi pe masa tuturor românilor. Căutăm în aceste zile să extindem echipele din ambele fabrici pentru a răspunde nevoilor din piaţă, deşi costurile de gestionare a măsurilor impuse de criză sunt foarte mari”, a declarat Ferenc Szecsko, managing director FrieslandCampina România.

Angajări FrieslandCampina 2020. Donații pentru ONG-uri și spitale

Compania sprijină şi efortul asociaţiilor, ONG-urilor şi spitalelor în lupta cu COVID 19. În ultimele săptămâni a venit în ajutorul persoanelor care au în aceste zile cea mai mare nevoie de sprijin.

Așadar, FrieslandCampina România a donat peste şase tone de produse lactate Napolact către asociaţii din Cluj şi Mureş, printre care Spitalul de Boli Infecţioase Cluj şi Centrul pentru Vârstnici din Târgu Mureş. În Bucureşti, Napolact a livrat produse lactate către spitalele care reprezintă linia întâi în combaterea COVID 19:

  • Spitalul Victor Babeş
  • Spitalul Balş
  • Spitalul Cantacuzino
  • Spitalul Bagdasar
  • Spitalul Colţea

Citește și Program Kaufland Paște 2020: Până la ce oră sunt deschise supermarket-urile?