Angajari Lidl 2019

Angajări Lidl 2019. Anunțul făcut de companie

20.03.2019

Angajări Lidl 2019. Retailerul a anunțat că a lansat o nouă campanie de brand de angajator. În cadrul acesteia, compania își propune să evidențieze importanța și rolul tuturor salariaților care fac posibil ca produsele Lidl să ajungă pe rafturile magazinelor.

Angajări Lidl 2019. „Dă mai departe bucuria Lidl”

Campania se numește „Dă mai departe bucuria Lidl”. Aceasta urmărește să atragă noi angajați, care să împărtășească clienților din tot ceea ce ei iubesc la retailer.

”Lidl își surprinde în fiecare zi clienții cu produse la cel mai bun raport calitate-preț, din întreaga lume și cu specialități și ingrediente din diferite colțuri ale lumii, prin renumitele Săptămâni Tematice. Pentru toți cei care se bucură de experiența pe care Lidl le-o oferă prin produsele marcă proprie, ofertele zilnice sau cele săptâmânale, campania „Dă mai departe bucuria Lidl” le oferă șansa să facă parte din tot ceea ce îndrăgesc ei la Lidl și să dea bucuria mai departe din poziția de angajat”, a anunțat compania.

Angajări Lidl 2019.  Oferte de locuri de muncă

Cei care vor să ducă bucuria Lidl mai departe pot aplica la pozițiile disponibile în echipa companiei. Procesul se desfășoară în perioada martie-iunie 2019. Cei interesați trebuie să acceseze platforma cariere.lidl.ro. Acolo, ei își pot încărca CV-ul.

Orașele în care se desfășoară campania de angajări Lidl sunt: București, Constanța, Iași, Timișoara, Cluj, Bistrița, Bacău, Eforie Sud, Reșița, Sibiu, Bușteni, Corbeanca, Mogoșoaia, Pipera, Snagov, Ștefăneștii de Jos, Voluntari, Tunari, Mediaș, Avrig, Arad, Alba Iulia, Sinaia, Suceava, Tulcea.

Angajări Lidl 2019.  Salariile oferite

Lidl este lider pe piața de retail din țara noastră, în ceea ce privește pachetele salariale. Începând cu 1 martie 2019, cel mai mic venit brut oferit de companie are o medie lunară de 3.500 lei, adică 2.180 de lei net.

La salariile atractive, se mai adaugă și faptul că retailerul investește în programe de dezvoltare și școlarizare pentru angajați. Acestea sunt adaptate la:

  • nivelul lor profesional
  • nevoile de perfecționare
  • competențele lor

Angajări Lidl 2019.  Programe de formare

Programele de formare ale companiei sunt dezvoltate astfel încât să acopere nevoile tuturor categoriilor de angajați. Acestea le oferă oportunități de dezvoltare atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Anul trecut, Lidl a obținut certificarea „Top Employer”. Recunoașterea este primită pentru al treilea an consecutiv.

Citește și LEROY MERLIN lansează un card de cumpărături. Ce dobânzi are?

 

 

 

 

Citiți și despre: