Stiri: Companii

Actionari McDonald’s Romania

McDonald’s România angajează 700 de persoane

06.07.2020

Angajări McDonald’s 2020. Premier Restaurants România, compania care operează lanţul de restaurante McDonald’s în ţara noastră angajează peste 700 de persoane. Locurile de muncă sunt disponibile în toate cele 26 de oraşe în care este prezent, printre care se numără:

  • Bucureşti
  • Cluj-Napoca
  • Constanţa
  • Piatra Neamţ
  • Piteşti
  • Focşani
  • Satu Mare
  • Oradea
  • Deva

La ora actuală, compania are 5.000 de angajaţi.

Angajări McDonald’s 2020. O amplă campanie de recrutare

Aşadar, Premier Restaurants România anunţă o amplă campanie de recrutare la nivel naţional, în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de oraşe în care este prezent.

Joburile disponibile în restaurant le permit viitorilor angajaţi să lucreze pe diverse poziţii, printre care: lucrător comercial, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienţilor, barista la McCafé, hostess sau guest experience leader.

Cei care îşi doresc să aibă şansa de a conduce un restaurant McDonald’s pot aplica pentru poziţia de manager trainee.

Angajări McDonald’s 2020. Beneficii

Beneficiile disponibile tuturor angajaţilor McDonald’s includ un program de lucru flexibil, training-uri continue de dezvoltare, un program de carieră şi posibilitatea de promovare rapidă, precizează compania.

Ce spune conducerea companiei?

„McDonald’s este unul dintre cei mai importanţi angajatori din România. Continuăm planurile de investiţii în oameni şi dorim să repornim procesele de recrutare. Un manager trainee are şansa de a lucra pe o poziţie managerială în aproximativ nouă luni, dacă urmează paşii planificaţi împreună cu coordonatorul său”, a declarat Irina Ignătescu, director de resurse umane Premier Restaurants România.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta.

Premier Capital plc operează 157 de restaurante în locaţii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 85 de restaurante în 26 de oraşe. Până la ora actuală, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România şi are o echipă de peste 5.000 de angajaţi.

Citeşte şi Curse TAROM Iaşi – Constanţa. Anunţul făcut de companie