Angajari PROFI 2020

Angajări PROFI 2020. Anunțul făcut de lanțul de supermarketuri

25.03.2020

Angajări PROFI 2020. PROFI a anunțat că oferă o mână de ajutor celor care, forțați de împrejurările actuale, intră în șomaj tehnic. Compania poartă discuții cu mai mulți retaileri nealimentari în vederea preluării unei părți din salariații pe care aceștia îi disponibilizează. În plus, rețeaua este gata să extindă lista firmelor eligibile.

Angajări PROFI 2020. Ce spune directorul companiei?

“Facem pregătiri pentru perioada următoare, când ne așteptăm să ne mărim considerabil efectivele deoarece acum misiunea noastră principala nu mai sunt afacerile, ci să acționăm ca o organizație privată care hrănește populația,” a declarat Pawel Musial, directorul general în exercițiu al magazinelor PROFI. “Cu această ocazie, le mulțumim angajaților noștri din magazine și depozite pentru prezența lor profesionistă și curajoasă în prima linie a confruntării cu noul virus, căci muncă lor nu se poate face de acasă.”

Angajări PROFI 2020. 1.200 de magazine

Având peste 1.200 de magazine și 18.000 de angajați în 500 de localități, în multe dintre ele fiind singurul retailer alimentar, PROFI se află în situația de a fi rețeaua care își poată asuma o astfel de misiune la nivel național.

Aprovizionarea magazinelor

Din acest motiv, PROFI se pregătește din toate punctele de vedere pentru a onora acest rol. În plus, compania apelează la sprijinul autorităților de la toate nivelurile astfel încât, prin coordonarea cerințelor și mesajelor, să faciliteze îndeplinirea acestei misiuni din perspectiva aprovizionării, transportului mărfurilor și al angajaților, ca și din cea a firmelor care prin produsele și serviciile lor fac posibilă funcționarea în condiții bune a rețelei, a retailului alimentar în general.

Citește și Rompetrol donează carburant pentru transportul medical de urgență

 

 

Citiți și despre: