Slide

Stiri: IT&C

Topul joburilor pentru care angajatorii găsesc cel mai greu candidați.

Angajări Senior Software 2022: Compania deschide un nou punct de lucru

24.06.2022

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 31 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Angajări Senior Software 2022. Compania Senior Software, furnizor, dezvoltator și integrator de sisteme performanțe pentru managementul afacerilor, va deschide un nou sediu pentru care caută personal dedicat pentru serviciul de suport clienți, dar și pentru implementarea și vânzarea de soluții software. Punctul de lucru va fi în Timișoara, deschiderea acestuia urmând să se realizeze în această vară.

Angajări Senior Software 2022. Patru puncte de lucru

În prezent, Senior Software își desfășoară activitatea prin patru puncte de lucru, oferindu-le afacerilor sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania are o experiență de aproape 20 de ani pe piața de soluții software din România, iar decizia de a deschide un nou punct de lucru este rezultatul unui plan amplu de dezvoltare, ce vizează extinderea și consolidarea prezenței Senior Software la nivel local.

Ce spune directorul general al companiei?

“Deschiderea punctului de lucru din Timișoara face parte din strategia Senior Software de extindere geografică, începută în 2008 cu înființarea filialei din Constanța și continuată cu sediile din Iași și Cluj. Alegerea a fost una firească, datorată în primul rând potențialului de business din vestul țării, noi având deja companii importante din această zonă în portofoliul nostru de clienți, printre care se numără și Barum Automotive, RPW Logistics, Vitacom Electronics, Side Grup, Agroland sau Randler Group.

Ne dorim să formăm o echipă puternică de consultanți specializați în activități de vânzare, implementare de sisteme informatice, dar și în activități de suport, prin intermediul căreia să fim cât mai aproape de companiile care caută soluții pentru digitalizarea afacerii”, a menționat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Cel puţin 20 de noi locuri de muncă

Odată cu lansarea sediului din Timișoara, Senior Software urmărește să creeze cel puțin 20 de locuri noi de muncă. Compania caută implementatori de soluții software, cu abilități de contabilitate, producție sau logistică, consultanți suport și personal dedicat pentru zona de vânzări. Echipa formată va oferi servicii de consultanță firmelor din Timișoara și din împrejurimi, interesate de digitalizarea afacerii prin soluțiile Senior Software.

Afacerile companiei

Având o cifră de afaceri de peste 37 milioane de lei, Senior Software este unicul furnizor, dezvoltator și integrator de soluții software din România care pune la dispoziție un pachet complet de sisteme integrate pentru managementul afacerilor de cursă lungă.

Angajări Senior Software 2022. Divizii

Compania a pornit activitatea în anul 2003 cu o singură divizie, iar în prezent dispune de şapte divizii prin care implementează sisteme intuitive de tip ERP, soluții de analiză și bugetare, softuri pentru logistică, producție, HR și e-commerce.

Printre companiile care se regăsesc în portofoliul de clienți Senior Software se numără:

 • QFort
 • Regina Maria
 • Delaco
 • Porsche România
 • Dinamic 92
 • Sipex Company
 • Ocean Fish
 • Frigotehnica
 • SanoVita
 • Stera Chemicals
 • Croco
 • Herlitz

Citeşte şi Piaţa de retail. Cele mai importante trenduri