Stiri: Agricultura

Fermierii campioni la floarea-soarelui

Syngenta, cel mai bun angajator în domeniul agriculturii

11.11.2020

Angajări Syngenta. Grupul Syngenta a fost recunoscut ca unul dintre primii cinci angajatori în domeniul biotehnologiei din lume – și cel mai bun angajator în domeniul agriculturii – în Sondajul Angajatori de Top din 2020 din revista Science. Compania s-a clasat pe locul patru în clasamentul anual al angajatorilor de top în domeniul biotehnologiei, industria biofarmaceutică, farmaceutică și în industriile conexe, marcând cel mai bun clasament din istorie și a 11-a oară în 12 ani de recunoaștere de către prestigiosul sondaj mondial.

Angajări Syngenta. Reputaţia companiei

Sondajul anual identifică companiile cu cea mai bună reputație ca angajatori, în baza a 21 de caracteristici, cu date colectate din peste 7.650 de chestionare completate de cititorii revistei Science și de alte persoane invitate să participe la sondaje din industriile reprezentative. O societate de cercetare independentă efectuează sondajul și folosește un proces matematic pentru a determina caracteristicile determinante ale unui angajator de top și de a atribui un scor unic pentru a evalua reputația de angajator a fiecărei companii. Participanții la sondaj au menționat în mod specific leadershipul în inovație și responsabilitatea socială printre punctele forte ale grupului Syngenta.

„Oamenii de știință și cercetătorii noștri sunt mândri de munca lor și sunt dedicați ambiției companiei de a ajuta fermierii să hrănească în siguranță și în mod sustenabil omenirea”, a declarat Gusui Wu, Liderul Global Cercetare Semințe. „Viitorul nostru depinde de inovație. În cercetare și dezvoltare, încercăm să creăm condițiile pentru accelerarea inovației. Acestea includ consolidarea culturii colaborative, plasarea științei și a oamenilor de știință în centru și conectarea mai strânsă a proiectelor de cercetare și dezvoltare cu nevoile fermierilor și cu provocările planetei”.

Angajări Syngenta. Lider inovator

Camilla Corsi, Lider Global Cercetare pentru protecția culturilor, a adăugat: „Rolul nostru de lider în inovare este construit pe o gândire de colaborare deschisă. Avem o organizație de cercetare și dezvoltare care se angajează pe deplin să colaboreze în parteneriat cu institute, universități și ONG-uri din întreaga lume pentru a aduce noi tehnologii în mâinile fermierilor. Nu a existat niciodată un moment mai interesant pentru a lucra în agricultură”.

Angajări Syngenta. Misiunea companiei

Recunoașterea de către revista Science oferă încă o dovadă a angajamentului Syngenta de a fi liderul industriei în tehnologie și inovație. Misiunea companiei este de a aduce pe piață inovații științifice, tehnologii și servicii pentru a ajuta fermierii să furnizeze în mod sustenabil lumii hrană, furaje, fibre și combustibili, conservând în același timp resursele și protejând mediul. Compania continuă să investească în cercetare și dezvoltare pentru a-i sprijini în continuare pe fermieri.

Cele mai bune produse

„Business-ul nostru global cu semințe se concentrează pe oferirea de valoare excepțională fermierilor de astăzi și pe livrarea următoarelor mari progrese inovatoare care vor modela agricultura în viitor. Aceasta va implica reunirea rezultatelor biotehnologiei existente și de nouă generație, a trăsăturilor native, combinate cu știința digitală și a datelor, permițându-ne să înțelegem mai bine diversitatea genetică și să reproiectăm culturile pentru a maximiza randamentul și utilitatea produsului”, a declarat Jeff Rowe, președintele Syngenta Seeds. „Prin combinarea disciplinelor științifice, suntem capabili să aducem pe piață o diversitate de trăsături genetice fermierilor din întreaga lume. Marii noștri oameni de știință oferă fermierilor cele mai bune produse și cea mai bună tehnologie pentru a-i ajuta să prospere în medii cu multe provocări”.

Citeşte şi Lensa deschide un nou magazin. Unde este situat?