Angajatori de TOP 2019 Timisoara

Angajatori de TOP 2019 Timișoara aduce bănățenilor peste 3.000 de locuri de muncă

16.10.2019

Angajatori de TOP 2019 Timișoara. Bănățenii sunt așteptați pe 18-19 octombrie 2019 la cel mai mare târg de joburi – Angajatori de TOP. Evenimentul va avea loc între orele 10:00 – 17:00, la Centrul Regional de Afaceri.

Angajatori de TOP 2019 Timișoara. 70 de companii

Nu mai puțin de 70 de companii prezente la târgul de joburi sunt pregătite să întâmpine candidați cu orice nivel de experiență (fie că aceștia sunt profesioniști, persoane cu experiență middle-level, entry-level sau studenți) și aduc în atenția lor 3.000 de oportunități de carieră.

Cum se face înscrierea la eveniment?

Candidații care se hotărăsc să viziteze Orasul Joburilor, trebuie să se înscrie pe Hipo.ro, în secțiunea dedicată evenimentului, să-și actualizeze CV-ul și să îl descarce în format Barcode pe telefon. Cu ajutorul CV-ului Barcode vor putea aplica la joburile de care sunt interesați.

”Orașul Joburilor își deschide porțile în acest weekend și le propune vizitatorilor un city break care îi va aduce mai aproape de jobul mult dorit. Candidații interesați de dezvoltarea profesională și personală au ocazia să participe la o serie de workshopuri de carieră”, conform organizatorilor.

Angajatori de TOP 2019 Timișoara. Companii partenere

Printre companiile partenere se numără:

 • Coca-Cola HBC România
 • Varroc-Elba Electronics
 • Kimball Electronics
 • Deltatel

Alături de acestea vor fi prezenți și speakeri locali precum: Adelina Roșca, Toma Grozăvescu, Oana Joumah, Dan Maranduc, Nicoleta Nedelea, aceștia deținând vaste cunoștințe în public speaking, time management, consiliere în carieră, leadership, etc.

Angajatori de TOP 2019 Timișoara. O nouă ediție TechTalks

Totodată, seniorii și juniorii din industria tech, se întâlnesc toamna aceasta în cadrul unei noi ediții TechTalks – eveniment dedicat în exclusivitate comunitații IT din Timișoara. Conferința pune accent pe transmiterea unui conținut de calitate, crearea unui cadru practic și interactiv care să faciliteze abordarea deschisă în cadrul sesiunilor tehnice, cât și inițiative ale participanților de a genera noi idei.

În cadrul TechTalks vor fi prezenți și speakeri internaționali precum:

 • DR. Boris Baginski – Director Tehnologie Atoss Software
 • Vladimir Grinenko – Leader of BEM platform
 • Nikola Zahariev – Senior Manager în cadrul Visteon
 • Ali Baghchehsara – Manager în cadrul companiei LISA

Pe lista speakerilor locali se află:

 • Tudor Nicosevici – Head of ADAS Advanced Engineering @ Continental
 • Andrei Păun – Delivery Manager @ Cognizant Softvison
 • Ciprian Iancu și Dorin Gligor – reprezentanți Virtual7
 • Bogdan Niculeasa – Consultant Dezvoltare @SAP
 • Alexandru Stoicuța – Technical Lead @123FormBuilder
 • Cristian Vesa – Domain Group Leader @Hella
 • Sabina Catana – Senior Software Engineer @Wipro Technologies

Cei pasionați de IT, vor avea șansa să se implice în cadrul unor workshopuri practice alături de compania Atos, care va vorbi despre “Marketing in the Age of Automation, Big Data & Cloud” și Hella, unde vor fi indentificate “Provocările în Managementul de Produs”.

Înscrierea pentru keynote-urile tehnice, workshopurile IT sau workshopurile de carieră se face individual pe Hipo.ro.

Angajatori de TOP 2019 Timișoara. Oportunități de carieră

Companiile au pregătit pentru această toamnă oportunități de carieră în domenii variate: IT&C, Inginerie, Achiziții-Logistică, Producție, Customer-Support-Client Service, Contabilitate-Finanțe, Controlul Calității, Vânzări, Marketing&PR, Resurse umane etc.

Nu mai puțin de 55% din companiile care au participat la studiul organizatorilor susțin că au deschise poziții de middle management pentru această toamnă. Tinerii la început de drum sunt de asemenea în atenția angajatorilor, astfel 36% dintre companii oferă programe de internship, 31% au deschise stagii de practică pentru studenți, iar mai mult de 18% dintre companii au disponibile și programe de trainee.

Angajatori de TOP 2019 Timișoara. Companii participante

Companii cu renume au planuri importante de recrutare pentru candidații din această toamnă de la Timișoara. Printre acestea se află: Deltatel, Continental, Nokia, Cognizant Softvision, MAHLE, Flex România, Helpline România, Kimball Electronics, Valeo Lighting Injection, InSites Consulting, Selgros Cash&Carry etc.

Companiile care au decis să se alature târgului Angajatori de TOP Timișoara pentru prima dată sunt:

 • Varroc-Elba Electronics
 • Webasto
 • Cognizant Softvision
 • Selgros Cash&Carry
 • Cupio

“În prezent avem 85 de posturi deschise pe proiecte locale, naționale și internaționale pentru persoane interesate să activeze în domeniul telecomunicațiilor. Pentru majoritatea proiectelor suntem în căutare de colegi care să vorbească conversațional limba engleză și/sau franceză, experiența anterioară nefiind necesară, noi având un program complex de training în care angajații sunt pregătiți 6 săptămâni înainte de a fi trimiși pe proiecte. Avem și proiecte unde căutăm și specialiști cu experiență în domeniul telecom și cunostințe despre diverse tehnologii de lucru.” – Marinela Bucurenciu, HR Business Partner, Deltatel.

Mai multe informații despre târgul de joburi Angajatori de TOP Timișoara pot fi accesate pe portalul de carieră www.hipo.ro, la secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara.

Citește și Avion Thassos 2020. Anunțul făcut de Ryanair

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Angajatori de TOP 2019 Timișoara aduce bănățenilor peste 3.000 de locuri de muncă

 1. Pingback: SEE Supply Chain & Logistics Forum & Expo 2019 | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.