Stiri: Companii

Angajatori de TOP 2020

Angajatori de TOP 2020 se mută în mediul online

12.03.2020

Angajatori de TOP 2020. Catalyst Solutions a anunțat mutarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP, în mediul online, în contextul creșterii numărului de cazuri de coronavirus.

Având o tradiție de 14 ani, evenimentul de carieră este dedicat tuturor candidaților în căutarea unui loc de muncă, fie că sunt profesioniști, cu un nivel de experiență mediu, începători sau studenți.

Angajatori de TOP 2020. Recomandările autorităților

Așadar, în contextul recomandărilor de protecție ale autorităților, pentru a susține atât nevoia companiilor de a acoperi pozițiile disponibile din această primăvară, cât și nevoia candidaților de își găsi un loc de muncă potrivit, Catalyst Solutions, anunță desfășurarea târgului de carieră Angajatori de TOP în mediul online.

Angajatori de TOP 2020. Ce spun organizatorii?

„Ne bucurăm că cei mai mulți angajatori au reacționat pozitiv, înțeleg contextul actual și susțin desfășurarea în mediul online a evenimentului. Decizia noastră este valabilă pentru toate cele 3 ediții din București, Timișoara și Constanța”, a afirmat Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions

200 de companii care fac angajări

Edițiile online vor reuni 200 de companii de renume care oferă peste 10.000 oportunități de carieră în domenii precum:

 • Contabilitate-Finanțe
 • Customer-Suport
 • IT&C
 • Inginerie
 • Achiziții-Logistică
 • Vânzări
 • Resurse Umane
 • Marketing&PR

Angajatori de TOP 2020. Program

Perioada în care se va desfășura Angajatori de TOP, în funcție de oraș:

• Angajatori de TOP Virtual Timișoara: 20 martie – 20 aprilie

• Angajatori de TOP Virtual București: 27 martie – 27 aprilie

• Angajatori de TOP Virtual Constanța: 11 aprilie- 11 mai

Participarea la Angajatori de TOP Virtual este gratuită. Aceasta este accesibilă pentru toate persoanele care sunt în căutarea unui job. Candidații trebuie să își creeze un cont pe site-ul Hipo.ro, iar după logare vor putea aplica la joburile potrivite pentru ei, vor putea interacționa activ cu angajatorii sau vor putea participa la conferințele și workshopurile online.

Pentru o selecție mai detaliată, filtrele de căutare afișează oportunitățile de carieră în funcție de domeniul și orașul de interes.

“Ne așteptăm ca numărul de participanți la ediția din primăvară Angajatori de TOP online să depășească 220.000 de candidați: 120.000 de candidați în București, peste 50.000 în Timișoara și 50.000 în Constanța. Credem că evenimentul va fi în acest format relevant și pentru categoriile de candidați care nu puteau participa la edițiile fizice: studenți care studiază în afara țării, candidați care doresc să se reloce, sau cei care din alte motive nu se pot deplasa. “ – Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions

Angajatori de TOP 2020. Puncte de interes

• Peste 10.000 de oportunități de carieră pentru profesioniști, candidați middle-level, începători dar și studenți sau proaspăt absolvenți care se află în căutarea unui program de internship sau trainee;

• Zona de interacțiune online unde candidații pot discuta cu reprezentanții angajatorilor despre companii, oportunitățile active din cadrul acestora, mediul de lucru etc. prin intermediul chat-ului live disponibil pe platforma dedicată târgului de carieră virtual. Facilitatea aceasta este cu atât mai relevantă în acest moment când candidații pot purta discuții despre oportunități de carieră, beneficii, programe speciale, elemente de cultură organizațională sau proiecte de CSR;

• Peste 30 de conferințe și workshopuri online (webinarii) ce vor aborda subiecte din arii precum: realizarea unui CV remarcabil, importanța implicării într-un program de internship, Tips & Tricks pentru dezvoltarea carierei și webinarii dedicate pasionaților de tehnologie (Machine Learning and AI, Web and Mobile, Java&Security).

Edițiile online Angajatori de TOP din această primăvară pot fi accesate pe hipo.ro, în secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/. Acolo candidații vor putea:

 • vizita profilele companiilor
 • vizualiza joburile disponibile și cerințele solicitate de angajatori
 • aplica la joburi

Citește și Sfaturi pentru companii pentru a preveni blocajele cauzate de coronavirus