Stiri: Companii

Angajatori de TOP: 40 de companii își mută sediul, cu ajutorul VR, în cadrul târgului

09.10.2017

În premieră în România, în cadrul târgului de carieră Angajatori de TOP, realitatea virtuală este înglobată în experienţa candidaţilor. Angajatori de TOP este cel mai mare eveniment de carieră care reunește pe 20-21 octombrie, la Sala Palatului, 100 de companii şi 5000 de oportunităţi de carieră.

Evenimentul oferă celor interesaţi posibilitatea de a aplica la o diversitate de oportunităţi indiferent de nivelul de experienţă sau domeniul de activitate.

În plus, tehnologia VR poate fi experimentată de vizitatorii târgului de carieră Angajatori de TOP prin intermediul ochelarilor cu lentile speciale, destinați să proiecteze imagini din sediul companiilor.

„Experiența este autentică, sistemul de tracking al privirii detectează unghiul de înclinare al capului urmărindu-i direcția în care privește, oferind astfel posibilitatea de a realiza comenzi doar cu privirea. Prezenţa ochelarilor VR la standurile companiilor este un factor de noutate pentru un târg de carieră, Angajatori de TOP aducând pentru prima dată pe piaţa din România acest concept inovativ. Inițiativa vine în completarea componentei de tehnologie pe care târgul de joburi o înglobează la fiecare ediţie. Angajatori de TOP își propune de fiecare dată să ofere participanţilor un mix între componenta de interacţiune directă dintre angajatori – candidaţi şi noutăţile din tehnologie” au precizat organizatorii evenimentului.

O parte dintre companiile care vor avea opţiunea de tur virtual la standul lor sunt următoarele: JYSK, Kaufland România, DB Global Technology, Michelin Romania, Accenture, Dell Technology, P&G Romania, Carrefour Romania, REWE Romania – Penny Market, IKEA, Euromaster, Lidl Romania, Temenos, Mood Media, Ipsos, WNS Global Services Romania, Genpact, Schneider Electric, Systematic, Suvoda Software, Automatic Data Processing (ADP) Romania, British American Tobacco, Capgemini, Regina Maria, NN Asigurari de Viata, G2Travel, PTC, DB Schenker SSC, InCrys, Allianz Technology, EOS KSI, Reckitt Benckiser, Total Global Services Bucharest.

Angajatori de TOP București reuneşte 100 de companii şi 5000 de oportunităţi de carieră, candidaţii având posibilitatea să aplice la o diversitate de oportunităţi indiferent de nivelul de experienţă sau domeniul de activitate.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti, și după aceea pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.