Stiri: Companii

Angajatori de TOP Bucuresti 2018

Angajatori de TOP București 2018: Peste 10.000 de vizitatori

01.11.2018

Angajatori de TOP București 2018. În perioada 26-27 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, a avut loc Angajatori de TOP București. Este vorba de cel mai mare eveniment de carieră din ţara noastră, care a reunit peste 10 000 de vizitatori, 130 de companii, peste 6000 de locuri de muncă și 34 de workshopuri și conferințe.

Din cei 10 000 de vizitatori care au fost prezenți în cele două zile de eveniment, 85% au găsit cel puțin un job în domeniul căutat de ei la care au aplicat.

Angajatori de TOP București 2018. Workshop-uri şi conferinţe

De asemenea, 1300 de persoane au avut ocazia să participe la workshop-uri și conferințe, sesiuni în domeniul lor de interes.

Angajatori de TOP București 2018. În cadrul acestora, participanții au avut parte de:

  • sesiuni de carieră
  • sesiuni bazate pe competențele cerute de angajatori în anul 2018
  • time management, teamwork
  • sesiuni în care au avut parte de activități practice

„Au învățat cum să-și administreze și să-și planifice eficient bugetul, au făcut primii pași în digital și au experimentat realitatea virtuală, prin intermediul ochelarilor VR. Tot în cadrul workshop-urilor au învățat să-și construiască un profil de LinkedIn atractiv pentru orice angajator”, spun organizatorii tâgului de joburi.

De asemenea, zona conferințelor IT a reprezentat un alt punct de interes pentru participanți.

Angajatori de TOP București 2018. TechTalks

Astfel, în cadrul conferințelor TechTalks pasionații de IT au fost martori la studii de caz din zone precum inteligență artificială și automatizare.

În plus, persoanele pasionate de FinTech au descoperit ce înseamnă digitalizarea și cum impactează ea domeniul financiar-bancar.

Urmează ca CV-urile celor care au fost prezenți la Sala Palatului să fie analizate de specialişti în recrutare. Dacă se potrivesc cu cerințele locurilor de muncă vor fi chemați la un prim interviu.

Persoanele care nu au ajuns la ediția din Capitală și vor să se angajeze, pot participa și la ediția virtuală a evenimentului. Aceasta are loc pe www.hipo.ro, în perioada 5-25 noiembrie.

Citeşte şi ROFMEX 2018: Cand are loc Conferința de Workplace, Property și Facility Management?