Stiri: Companii

Angajatori de TOP Bucuresti 2019

Angajatori de TOP București 2019. Câte locuri de muncă sunt oferite?

08.10.2019

Angajatori de TOP București 2019. Cel mai mare târg de carieră din Capitală revine la Sala Palatului pe 25-26 octombrie. Ediția din această toamnă Angajatori de TOP reunește 130 de companii care sunt pregătite să ofere peste 6.000 de joburi în București în domenii precum:

 • Contabilitate-Finanțe
 • Customer-Suport
 • IT&C
 • Inginerie
 • Achiziții-Logistică
 • Vânzări
 • Resurse Umane
 • Marketing&PR

Angajatori de TOP București 2019. Orașul Joburilor își deschide porțile

”Orașul Joburilor își deschide porțile și toamna aceasta, așadar candidații sunt invitați să devină turiști în weekend-ul 25-26 octombrie în locația de neratat pentru toate persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă”, au anunțat organizatorii.

Angajatori de TOP București 2019. Workshop-uri

De asemenea, cei interesați vor avea oportunitatea să participe la peste 25 de workshop-uri de dezvoltare profesională și personală susținute de unele dintre cele mai mari companii din țara noastră cu tematici interesante, fiind un cadru propice pentru a învăța lucruri noi.

Angajatori de TOP București 2019. TechTalks

Pasionații de IT sunt așteptați la cea de-a 11-a ediție TechTalks București, pentru a descoperi ultimele noutăți în materie de tehnologie. Ediția din această toamnă cuprinde patru conferințe:

 • Machine Learning and AI
 • Smart Everything
 • Emerging Tech
 • Robotic Process Automation

La acestea se adaugă și workshopuri IT ce acoperă arii precum: Java, Q&A Testing, DevOps, Telecommunications, Big Data, Software Development. Sesiunile vor fi susținute de peste 15 speakeri internaționali și locali de renume.

Vizita în Orașul Joburilor este gratuită în baza înscrierii pe secțiunea dedicată https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti și a CV-ului Barcode cu care candidații trebuie să se prezinte.

Ce beneficii oferă Angajatorii de TOP București

Tinerii din generațiile Y și Z țin cont de anumite aspecte atunci când sunt în căutarea unui loc de muncă, precum echilibrul dintre job și viața personală obținut prin flexibilitatea programului alături de un pachet motivant de beneficii extrasalariale.

Conform studiului realizat de organizatori, 25% dintre companiile participante la acesta oferă un program flexibil, iar 16% le oferă angajaților posibilitatea de a lucra de acasă.

Angajatori de TOP București 2019. Performanță

Performanța de care dau dovadă candidații la locul de muncă este răsplătită de angajatori. Peste 77% dintre companii oferă creșteri salariale după un an de la angajare, iar 22% acordă majorări după șase luni. Beneficiile extrasalariale sunt bifate de angajatorii prezenți la târgul de carieră, așadar 61% dintre aceștia oferă beneficii între 100-200 euro, 23% pun la dispoziție angajaților beneficii cuprinse între 200-300 euro, iar 15% dintre companii susțin că valoarea beneficiilor poate ajunge la 400 euro.

“Suntem entuziasmați să observăm o deschidere din ce în ce mai mare a companiilor privind nevoile tinerilor candidați și inițiativele acetora de a forma o comunitate solidă de angajați care să primescă ceea ce își dorește pentru a lucra într-un mediu plăcut și motivant. Tinerii care sunt în căutarea unui job sunt așteptați la Angajatori de TOP pentru a-și însuși informațiile necesare direct de la reprezentații companiilor de top pentru care ar vrea să lucreze”, a afirmat Ionuț Vasile, Project Manager – Angajatori de TOP București.

Mai multe informații despre târgul de joburi Angajatori de TOP pot fi accesate pe site-ul de carieră www.hipo.ro, la secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti

Citește și PrintTex 2019 și Conferinţa Digital Signage vor avea loc la Romexpo