Stiri: Companii

Angajatori de TOP București 2022

Angajatori de TOP București 2022 are loc în perioada 21-22 octombrie 2022, la Sala Palatului

20.10.2022

Angajatori de TOP București 2022 are loc în perioada 21-22 octombrie 2022, la Sala Palatului. Acesta este cel mai mare eveniment de carieră, care are loc atât în București, cât și în Timișoara. Marile companii de pe piață sunt prezente la standurile unde poți afla despre oportunitățile de joburi, dar îți poți depune și CV-ul. În plus, experiența este completată de speakeri renumiți ce susțin workshopuri de carieră și workshopuri tech. De asemenea, ai oportunitatea să te înscrii și la conferință, despre care vom povesti în rândurile ce urmează.

”Ce faci între 21-22 octombrie? Hai să îți dezvolți cariera la workshopurile Angajatori de TOP București! Ești în căutarea unui job sau pur și simplu îți dorești să te dezvolți personal sau să afli noutățile tech direct de la specialiști? 🔍 Dacă răspunsul este da, avem o veste bună! Între 21 și 22 octombrie 2022, la Sala Palatului, Angajatori de TOP București te invită să iei parte la workshopurile de carieră și cele tech”, conform organizatorilor.

Ce avantaje ai dacă participi la eveniment?

-ai ocazia să participi la sesiuni de dezvoltare personală și tech în mod gratuit
-vei face cunoștință cu oameni care au aceleași pasiuni ca și ale tale
-ai oportunitatea să faci cunoștință cu reprezentanții companiilor de TOP
-vei primi și o diplomă de participare, ideală CV-ului tău
-vei descoperi surprizele pregătite, cum ar fi: game corner, photo booth 3600, ochelari VR, dar și un super giveaway.

Descoperă agenda evenimentului chiar AICI, pentru a vedea ce sesiuni ți se potrivesc cel mai bine și pentru a te înscrie la acestea:

Angajatori de TOP București 2022. Artificial Intelligence Conference

Participă în mod gratuit la Artificial Intelligence Conference @Angajatori de TOP București
Conferința Angajatori de TOP 2022, aduce speakeri de la cele mai importante companii din lumea tech, care te vor ghida în lumea inteligenței artificiale. În cadrul pauzei de networking, pe lângă surprizele pregătite, vei putea discuta chiar tu cu aceștia, să afli mai multe despre subiectele care te interesează, dar și să creezi conexiuni și relații cu oameni cu care împărtășești pasiunea pentru tehnologie. Haide să faci parte din comunitatea tech!

Pe lângă cunoștințele acumulate și voia bună, poți pleca acasă și cu un premiu foarte cool: o pereche de căști In-Ear Sony WFC500B. Tot ceea ce trebuie să faci este să participi la una dintre sesiuni, să completezi chestionarul de feedback de la final și ești înscris automat la GIVEAWAY🎁.

Unde și când se desfășoară evenimentul?

📌21-22 octombrie 2022, Sala Palatului, str. Ion Câmpineanu, 28, București

Participarea în cadrul workshopurilor și a conferinței se realizează pe bază de înscriere în prealabil!

Citește și Cum puteţi să gestionați și să rezolvați conflictele la locul de muncă?