Stiri: Companii

Angajatori de TOP Bucureşti. Ce salarii oferă cele 100 de companii prezente la târg?

22.03.2016

În perioada 25-26 martie, va avea loc ediţia cu numărul 20 a Angajatori de TOP Bucureşti, la Sala Palatului. Majoritatea companiilor prezente la eveniment oferă salarii în intervalul 300-400 euro pentru programele de internship, între 1000 – 1500 euro şi peste 1500 euro, pentru joburile dedicate profesioniştilor.

„Salariile oferite de cele 100 de companii participante la Angajatori de TOP Bucureşti sunt în directă proporţionalitate cu nivelul de experienţă, cerințele şi domeniul de activitate. Pentru 69% dintre companiile prezente la eveniment, remunerația oferită pentru poziţiile din cadrul programelor de internship se încadrează în intervalul 300-400 euro pentru 34% remuneraţia pentru poziţiile entry-level este cuprinsă în intervalul 400-500 euro. În urma răspunsurilor primite, a rezultat că pentru 38% dintre companii, salariile oferite pentru poziţiile middle-level sunt în intervalul între 700–1000 euro, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor seniori, remuneraţia este cuprinsă între 1000-1500 euro şi peste 1500 euro pentru 84% dintre angajatori”, au afirmat organizatorii târgului.

De asemenea, firmele prezente oferă şi o serie de beneficii non-salariale, de la abonamente la sală, la zile de concediu nelimitat. Astfel de beneficii sunt esenţiale pentru menţinerea unui grad ridicat de motivare și implicare la locul de muncă şi ajută la crearea unor relaţii profesionale de succes, iar companiile care participă la Angajatori de TOP Bucureşti îşi doresc angajaţi care să performeze la locul de muncă. 52% dintre companiile prezente la eveniment oferă astfel de pachete angajaţilor, pe lângă pachetele salariale.

Târgul va găzdui şi 35 de sesiuni de SkillShopuri, TechLaburi şi Conferinţe pe diferite domenii la care cei interesaţi se pot înscrie gratuit pe www.hipo.ro.

La eveniment vor participa 100 de companii din domenii variate de activitate, precum FMCG, IT, Telecom, Retail, Farma, Inginerie, Servicii, BPO, Banking, E-commerce, Asigurări, Audit şi Consultanţă, care vor oferi 5000 de joburi şi oportunităţi de carieră pentru profesionişti şi persoane entry-level şi 750 de poziţii în cadrul programelor de internship&trainee, stagiilor de practică.