Angajatori de TOP

Angajatori de TOP 2020, rezultate excepţionale: Câte CV-uri s-au depus?

04.12.2020

Angajatori de TOP. Cel mai mare târg de carieră din ţara noastră și-a încheiat cele două ediții din această toamnă, desfășurate în mediul online, pe platforma Hipo.ro, timp de 30 de zile în Timișoara și la nivel național, cu acoperire în orașe precum: București, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și Iași.

Angajatori de TOP. Oportunităţi de carieră

Evenimentele au reunit companii de top multinaționale și locale din țară. Acestea au fost prezente cu o paletă diversificată de oportunități de carieră. Fiecare participant a avut ocazia să își găsească jobul sau programul de internship potrivit.

• Peste 250.000 de vizitatori au accesat secțiunile online ale evenimentelor;

• 32 de webinarii și conferințe online care au reunit peste 1.650 de participanți;

• Peste 50.000 de CV-uri depuse la joburile oferite de companiile participante.

„Pentru a sprijini atât inițiativele de recrutare ale companiilor partenere, dar și candidații care au fost în căutarea unei oportunități de carieră în această toamnă, echipa Angajatori de TOP a dezvoltat o serie de funcționalități avansate pe site-ul de carieră Hipo.ro, care au permis desfășurarea edițiilor online fară a pierde mult din interacțiunea fată în față. Astfel, cei peste 250.000 de vizitatori care au accesat secțiunile evenimentelor, s-au bucurat de zone de resurse puse la dispoziție de companii, soluție de chat, jocuri sau aplicații prin care candidații au interacționat și au descoperit elemente care țin de cultura organizațională și mediul de lucru al companiilor partenere”, au anunţat organizatorii.

Angajatori de TOP. Webinarii

De asemenea, peste 1.650 de persoane au participat la cele 32 de webinarii. În cadrul acestora, speakerii au abordat subiecte de interes precum:

  • “Om versus Robot în secolul 21”
  • “Aptitudinile cele mai căutate de angajatori”
  • “Cum să te pregătești pentru recrutarea 100% online”,

Acestea au adus un plus dezvoltării profesionale și personale ale candidaților.

TechTalks

Un alt punct de interes pentru participanții pasionați de tehnologie a fost TechTalks. La eveniment au fost prezenți speakeri internaționali și locali care au susținut webinarii și conferințe de referință, abordând cele mai actuale proiecte și tendințe din industria IT&C.

“Contextul actual ne-a împins să ne depășim limitele încă o dată și să reconfigurăm structura și felul în care arată cel mai mare târg de carieră din țară. După câteva săptămâni intense, putem spune că scopul evenimentului de a pune în contact cei mai doriți angajatori cu candidații potriviți, a fost atins. După ce primești și mesaje de mulțumire, atât de la parteneri, cât și de la vizitatorii târgului, știi că echipa a făcut o treabă foarte bună. Ne revedem la ediția din martie-aprilie 2021, în continuare în format online. Suntem încrezători că și următorul eveniment își va îndeplini în continuare cu succes misiunea.” Ionuț Vasile, Project Manager – Angajatori de TOP Național Online.

Citeşte şi Cadouri de Crăciun 2020: Câţi bani vor aloca românii?

 

 

 

Citiți și despre: