Angajatori de TOP Timisoara 2019

Angajatori de TOP Timișoara 2019: Ce spun participanții despre târgul de cariere?

23.10.2019

Angajatori de TOP Timișoara 2019. Cel mai mare târg de carieră din Banat a avut loc pe 18 și 19 octombrie la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Evenimentul a reunit 70 de companii multinaționale și locale. Acestea au oferit celor 4.000 de vizitatori prezenți nu mai puțin de 3.000 de oportunități de carieră.

Angajatori de TOP Timișoara 2019. Turiști în Orașul Joburilor

Ediția cu numărul 15 a evenimentului le-a propus candidaților rolul de turiști în Orașul Joburilor pentru două zile.

Evenimentul le-a oferit candidaților și angajatorilor un cadru propice pentru a interacționa atât prin intermediul discuțiilor directe, cât și prin cele:

  • 12 workshopuri de carieră și IT
  • 3 conferințe dedicate profesioniștilor IT: Java, Web Development și AI&Machine Learning.

În cadrul acestora au participat peste 550 de persoane interesate de dezvoltarea profesională și personală.

Angajatori de TOP Timișoara 2019. Analiza CV-urilor

În perioada următoare, CV-urile candidaților vor fi analizate de specialiștii în recrutare. Dacă se potrivesc cerințelor joburilor, aceștia vor fi chemați la un interviu.

În următoarele două săptămâni aproximativ 50% dintre companii îi vor contacta pe candidații cu care au interacționat în cele două zile de eveniment. Urmează ca în săptămânile 3-4, ceilalți angajatori să intre în legătură cu potențialii lor colegi.

Angajatori de TOP Timișoara 2019. Ce spun companiile participante?

În urma răspunsurilor angajatorilor la întrebarea “Care sunt așteptările companiei dvs. în urma participării la târgul de carieră Angajatori de TOP?”, au fost menționate:

  • importanța comunicării cu candidații
  • identificarea celor potriviți pentru pozițiile deschise
  • vizibilitatea brand-ului de angajator în rândul viitorilor angajați
  • numărul și calitatea CV-urilor depuse de candidații interesați

Bianca Potyesz, HR Manager – Cupio: “Ne dorim o vizibilitate mai mare pe piața angajatorilor din Timișoara și să ne găsim măcar 50% din candidații targetați. Prezența Cupio la acest târg a fost bine privită de către candidați, ceea ce ne determină să păstrăm tradiția și anul viitor. În speranța că așteptările acestora vor coincide cu așteptările noastre ca angajatori, participarea la astfel de evenimente va fi mereu benefică în procesul de recrutare.” 

Neli Toader, HR Manager – Berg Software: “Ne-am îndeplinit obiectivul de a cunoaște un număr mare de candidați care s-au potrivit perfect în echipele noastre, iar în următoarea perioadă vom susține o serie de interviuri pentru a selecta următorii noștri colegi.” 

Alin Boicu, HR Manager – Cognizant Softvision: “Apreciem foarte mult interesul candidaților în ceea ce privește domeniul IT, specific pentru compania noastră. Pe mai departe dorim să implicăm cât mai mullți candidați în proiectele Cognizant Softvision.” 

Mihaela Pleșcan, HRBP – Huawei: “Dorim să ne creem o bază de candidați cu potențial de creștere, atitudine bună față de muncă și proiecte și un branding mai bun al firmei”.

Angajatori de TOP Timișoara 2019. Ce spun candidații

Elena, candidat Angajatori de TOP Timișoara: „Sunt studentă în ultimul an de facultate și încep să mă gândesc serios la viitoarea mea carieră, de aceea sunt foarte încântată să descopăr la Angajatori de TOP oferte de internshipuri, dar și joburi entry level care mi se potrivesc.

Tudor, candidat Angajatori de TOP Timișoara: „După părerea mea este mult mai eficient să vii la un târg de joburi și să discuți cu reprezentanții companiei pentru care ai vrea să lucrezi decât să aștepti să apară joburile pe net. Angajatorii mi s-au părut foarte deschiși să răspundă la toate întrebările și deja mi-am depus CV-ul la câteva companii mari din partea cărora aștept cu entuziasm un răspuns cât mai curând.” 

Angajatori de TOP București 2019

După ediția din Timișoara, evenimentul Angajatori de TOP continuă cu o nouă ediție la București. Târgul va avea loc în perioada 25-26 octombrie la Sala Palatului.

Persoanele interesate să participe la Angajatori de TOP București sunt invitate la eveniment:

  • vineri între orele 10:00-18:00
  • sâmbătă între orele 10:00-17.00

CV-ul Barcode se poate descărca de pe www.hipo.ro, unde sunt disponibile toate informațiile la secțiunea dedicată evenimentului

Citește și Livrări Kaufland Brașov. Parteneriatul cu Glovo a fost extins

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Angajatori de TOP Timișoara 2019: Ce spun participanții despre târgul de cariere?

  1. Pingback: Credite pentru IMM-uri - OTP Bank Romania | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.