Stiri: Companii

Angajatori de TOP Timisoara 2020

Angajatori de TOP Timișoara 2020 are loc în perioada 14 octombrie-14 noiembrie

15.10.2020

Angajatori de TOP Timișoara 2020. Cel mai mare târg de carieră din Banat, Angajatori de TOP Timișoara, va avea loc exclusiv online, în perioada 14 octombrie-14 noiembrie. Vestea bună este că firmele din vestul țării fac mai multe angajări comparativ cu prima jumătate a anului.

Angajatori de TOP Timișoara 2020. Domenii în care se fac angajări

Evenimentul reunește companii de renume care pun la dispoziție candidaților cele mai noi joburi în domenii precum: IT&C, Automotive, Inginerie și Producție, Finanțe și Bănci, etc.

Târgul de joburi se va desfășura pe portalul Hipo.ro, în perioada 14 octombrie-14 noiembrie și oferă șansa tuturor candidaților, indiferent de nivelul de experiență, să își găsească oportunitatea de carieră potrivită.

Angajatori de TOP Timișoara 2020. Ce spun organizatorii evenimentului?

„Având în vedere situația incertă prin care trecem cu toții încă din primăvară, suntem încântați să oferim în continuare sprijin pentru companiile din Timișoara care au nevoie să acopere pozițiile disponibile din această toamnă. În același timp, ne bucurăm să sprijinim candidații în găsirea unui job, prin simpla accesare a platformei Angajatori de TOP Timișoara Online. Indiferent de ora sau locul în care se află candidații, îi invităm să interactioneze cu platforma evenimentului, începând din această săptămână, unde, pe lângă aplicarea la joburile deschise, au posibilitatea de a lua legătura cu partenerii noștri printr-o serie variată de inițiative: de la conferințe și workshopuri de dezvoltare, până la zile dedicate de chat, resurse care pot fi accesate exclusiv în cadrul evenimentului, quiz-uri, videouri despre echipele companiilor și proiectele pe care le desfăsoară, și nu numai”, a afirmat Maria Oprea, Project Manager Angajatori de TOP Timișoara ONLINE.

Angajatori de TOP Timișoara 2020. Înscrierea şi participarea este gratuită

Înscrierea și participarea la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE este gratuită. Acest lucru se poate face prin crearea unui cont pe hipo.ro. După logare candidații pot accesa standurile virtuale ale companiilor partenere, unde pot aplica la jobul dorit, pot interacționa cu reprezentanții companiilor, pot accesa quiz-urile pregătite pentru această ediție și pot participa la conferințele și workshopurile online.

„Candidații care caută un job pot să aibă în vedere faptul că HELLA România, ca hub European al unei companii germane cu peste 100 de ani vechime, este o companie care oferă siguranță și stabilitate. Munca și creativitatea sunt apreciate și recompensate, atât prin beneficiile financiare, cât și prin oportunități de dezvoltare a carierei național și global. Angajații HELLA beneficiază de un program flexibil, cu muncă de acasă, interval orar ajustabil, și programe suport interactive pentru a păstra comunicarea cu echipa și compania.” Iozefina Nicoleta Tudor, Branding and Communication Manager – Hella Romania

Puncte de interes pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă:

• Locuri de muncă în Timișoara disponibile pe platforma evenimentului pentru toți candidații;

• Secțiunea TOP Jobs Timișoara dedicată candidaților cu studii superioare. Aceasta conține o selecție a unora dintre cele mai interesante joburi și programe de internship;

• Zona de interacțiune online unde candidații pot afla informații despre cultura, oportunitățile de carieră sau programele speciale ale companiilor prin intermediul chat-ului live în cele 3 zile dedicate: 22, 27 și 29 octombrie;

• Conferințe și workshopuri online susținute de companii precum Huf Romania, HELLA Romania și Draxlmaier Group pe teme precum viitorul mobilității în automotive sau securitate cibernetică, dar și webinarii dedicate pasionaților de tehnologie, cu teme din zone de interes susținute de reprezentanții companiilor: Bosch Service Solutions, Cognizant Softvision, virtual7, Continental, Victor Rențea, unul dintre cei doi campioni Java din România, dar și speakerul internațional-Jason Yee, Director Advocacy în cadrul Gremlin.

Angajatori de TOP Timișoara 2020. Ce companii vor fi prezente la târgul de joburi

Printre companiile care vor recruta în această toamnă la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE se numără:

  • Continental
  • HELLA România
  • Huf România
  • Raiffeisen Bank
  • LIDL România
  • virtual7
  • DRAXLMAIER Group
  • Smithfield România
  • Nokia

Citeşte şi Care sunt adevăratele efecte ale pandemiei de coronavirus asupra economiei? Studiu CITR