Angajatori de TOP  editia din toamna

Angajatori de TOP Timișoara are loc pe 21-22 octombrie

06.10.2016

Candidații la un job care își evaluează realist punctele forte și pe cele slabe au cele mai mari șanse de angajare, conform specialiştilor în recrutare care organizează evenimentul Angajatori de TOP. Astfel, 81% dintre respondenții companiilor prezente la Angajatori de TOP Timișoara au afirmat că persoanele care îşi evaluează realist punctele forte şi pe cele slabe sunt candidaţii care au şansele cele mai mari să fie recrutate.

Onestitatea candidaţilor în cadrul interviurilor (78%), faptul că adresează întrebări în timpul interviului (54%) și că inspiră o atitudine pozitivă (35%) alături de faptul că este punctual la interviu (11%) sunt alte câteva aspecte care contribuie la decizia de angajare.

Târgul de joburi Angajatori de TOP Timișoara va avea loc în această toamnă, pe 21-22 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri. Evenimentul reuneşte 70 de companii şi peste 2500 de joburi.

Ediţia se remarcă printr-o diversitate a oportunităţilor de carieră. Astfel, Angajatori de TOP Timișoara conţine 14 sesiuni SkillShop-uri, pe teme de dezvoltare profesională şi personală şi 14 sesiuni TechTalks dedicate pasionaţilor de tehnologie.

Accesul la eveniment este gratuit în baza înscrierii pe www.hipo.ro

Cele 2500 de locuri de muncă deschise de companii sunt atât poziții adresate profesioniştilor – 15% dintre joburi sunt pentru candidaţii cu peste 3 ani experienţă, 29% sunt poziţii middle-level pentru persoane cu 1-3 ani experienţă, în timp ce 40% sunt joburi pentru candidaţii entry-level, iar 16% sunt poziţii în cadrul programelor de internship.

De asemenea, companiile au şi oportunităţi de carieră part-time. Din statisticile existente, 32% dintre angajatori vor avea astfel de poziţii deschise. Câteva exemple de oportunităţi de carieră deschise în cadrul evenimentului Angajatori de TOP sunt: Technical Engineer, Senior .NET Developer, Jr. Specialist Achiziții, Șef Departament Vânzări, Health and Safety Specialist (Tires division), Accountant, Customer Care Retention, Cloud Security Architect.

Majoritatea companiilor, 95% dintre companiile care participă la Angajatori de TOP, pe 21-22 octombrie, au poziţii deschise în Timișoara. Printre cele 70 de companii sunt şi angajatori care au planuri de relocare, majoritatea în oraşele din vecinătatea Timişoarei, în orașe precum Arad (22%), Deva (19%), Reșita (14%), Cluj-Napoca (11%), Ploiești (14%), dar și în orașe precum Piatra-Neamț (5%), Sibiu (5%), Brașov (8%), Iași (5%), Ploiești (7%), Alba-Iulia (3%), Lugoj (3%).

 

 

Citiți și despre: