Angajatori de TOP Timisoara ONLINE

Angajatori de TOP Timișoara ONLINE: Ce companii fac angajări?

04.11.2020

Angajatori de TOP Timișoara ONLINE. Au mai rămas două săptămâni în care toate persoanele care se află în căutarea unui job pot participa la cel mai mare târg de carieră din Banat: Angajatori de TOP Timișoara. Evenimentul se desfășoară online, pe portalul Hipo.ro. Companiile continuă procesul de recrutare până pe data de 14 noiembrie. Acestea pun la dispoziția candidaților, cele mai actuale joburi în domenii precum:

  • Automotive
  • Controlul-calității
  • IT&C
  • Contabilitate-finanțe
  • Resurse Umane
  • Achiziții-Logistică-Aprovizionare
  • Inginerie
  • Producție
  • Servicii-Suport

Angajatori de TOP Timișoara ONLINE. Ce spun organizatorii evenimentului?

“Suntem încântați să constatăm acomodarea rapidă și interesul crescut pe care l-au acordat candidații acestei ediții Angajatori de TOP Timișoara ONLINE. Pe lângă joburile disponibile pe care companiile partenere le oferă în cadrul târgului de carieră, avantajul unui eveniment online de asemenea amploare este faptul că poate fi perceput ca un instrument de învățare și dezvoltare prin posibilitatea de interacționare cu angajatorii prin accesarea conferințelor online. Până în momentul de față, peste 45.000 de participanți din regiunea de Vest au accesat platforma evenimentului în vederea vizualizării ofertelor de muncă sau aplicării pentru un loc de muncă, dar și pentru participarea în cadrul conferințelor online. Până pe data de 14 noiembrie, păstrăm ușile virtuale deschise și pentru restul vizitatorilor care nu au apucat să ne treacă pragul evenimentului”, a afirmat Maria Oprea, Project Manager – Angajatori de TOP Timișoara ONLINE.

Angajatori de TOP Timișoara ONLINE. Noutăţi

Candidații mai au la dispoziție două săptămâni, timp în care se pot bucura de:

• Accesarea standurilor virtuale ale partenerilor și familiarizarea cu proiectele și cultura organizațiilor;
• Oportunități de carieră dedicate profesioniștilor, candidaților middle-level, entry-level, dar și programe de internship pentru studenți;
• Secțiunea TOP Jobs Timișoara dedicată candidaților cu studii superioare, care conține o selecție a unora dintre cele mai interesante joburi și programe de internship;
• Interviuri LIVE susținute de o parte dintre angajatorii acestei ediții;
• Oportunitatea de a afla care sunt planurile de recrutare ale angajatorilor – disponibile pe profilul fiecărei companii;
• Posibilitatea candidaților de a aplica pe secțiunea dedicată joburilor cu studii medii;
• Familizarizarea cu planurile de creștere ale companiilor, acțiuni care vizează adaptarea procesului de selecție în momentul de față, dar şi acțiunile de integrare ale noilor membri în echipele de lucru.

Angajatori de TOP Timișoara ONLINE. Cele mai solicitate domenii

Pentru a vizualiza în ansamblu care sunt preferințele candidaților din Banat, care au participat la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE până în momentul de față, organizatorii au realizat un studiu care cuprinde industriile din care provin joburile cu cei mai mulți aplicanți, dar și temele conferințelor online cu cei mai mulți participanți.

La această ediție, cele mai dorite domenii în care candidații și-ar dori să lucreze sunt: IT&C, Automotive, Inginerie și Producție, fapt atestat de numărul mare al CV-urilor depuse pentru joburi precum: System Test Engineer, Junior Core Engineer, Graduate System Integration Engineer, Partner Support Specialist, IP Configuration Engineer, HR Recruiting Internship, Finance Internship sau Project Buyer.

Dezvoltare şi învăţare

Pe lângă aplicarea la locurile de muncă disponibile, candidații au fost interesați și de partea de dezvoltare și învățare, fapt pentru care au participat la conferințe online cu tematici precum: “Ghidul definitiv pentru lucrul cu excepții în Java”, “Senzori multipli pentru conducerea autonomă”, Securitatea cybernetică–marea provocare a conducerii autonome” sau “Cum să îți creezi CV-ul și profilul de Linkedin”.

Printre companiile care recrutează în această toamnă la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE se numără: Raiffeisen Bank, LIDL România, Penny, Continental, Elektrobit Automotive România, HELLA România, Huf România, virtual7, Smithfield România, DRAXLMAIER Group, dalli group, Nokia.

Citeşte şi Cât aur deţine România şi cât valorează acesta? Datele BNR

 

 

 

Citiți și despre: