Stiri: Companii

Angajatori de TOP Timișoara: Salarii de până la 1500 euro pentru joburile deschise

12.10.2017

Vineri și sâmbătă, pe 13-14 octombrie la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, va avea loc targul de cariera Angajatori de TOP. Cele 3000 de joburi prezentate de angajatorii participanţi sunt remunerate cu salarii începând de la 300-400 euro și care pot ajunge la peste 1500 euro.

Aşadar, angajatorii au deschise o diversitate de oportunităţi de carieră pentru candidați, indiferent de nivelul de experienţă sau domeniul de activitate.

“Salarile oferite de cele 80 de companii variază în funcţie de nivelul de experienţă. Cerinţele jobului, industria în care activează angajatorul și departamentul în care este deschis jobul sunt aspecte care pot influența nivelul salarial oferit de angajator”, conform organizatorilor târgului.

Pentru programele de internship, majoritatea companiilor oferă salarii cuprinse în intervalul 300-400 euro, iar pentru poziţiile entry-level salariile sunt de 400-500 euro. În ceea ce priveşte joburile care se adresează specialiştilor cu nivel mediu de experienţă, majoritatea companiilor oferă salarii în intervalul 500-1000 euro, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor cu nivel senior, venitul atinge nivelul de peste 1500 euro.

Pe lângă salariul de bază, companiile oferă şi o serie de beneficii non-salariale. Mai exact, majoritatea oferă între 10-30% beneficii nonsalariale din totalul pachetului de beneficii, iar printre cele mai frecvente se numără: tichete de masă, asigurări medicale, bonus de performanța, prime de Paște / Crăciun, zile suplimentare de concediu de odihnă, abonament la sala fitness / sport / aerobic.

Pe lângă oportunitățile de angajare, în cadrul evenimentului vor avea loc zeci de SkillShop-uri pentru dezvoltarea profesională și personală, precum și conferințe TechTalks pentru pasionații de tehnologie.