Stiri: Retail

Animax a deschis un magazin în Târgu Mureș

04.02.2014

Animax a deschis un nou magazin în Târgu Mureș, reţeaua specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie ajungând astfel la 39 de unități. Unitatea deschisă este al doilea magazin deținut în această localitate, iar investiția se ridică la 50.000 de euro.

„Deschiderea noului magazin Animax la Târgu Mureș face parte din strategia noastră de extindere. Experiența cu primul magazin inaugurat aici ne-a confirmat faptul că iubitorii de animale au nevoie de produse de calitate, game complexe care să acopere toate necesitățile pe care le implică creșterea și îngrijirea unui animal de companie”, a declarat Adriana Aruxandei, manager dezvoltare în cadrul rețelei Animax.

Potrivit ei, până la sfârșitul acestui an, fiecare oraș cu populația de peste 100.000 de locuitori va avea un magazin Animax. Astfel, pentru acest an, compania are în vedere deschiderea a 12 magazine.

În anul 2012, Animax a înregistrat o cifră de afaceri de 11 milioane de euro.

Animax este liderul pieţei locale de petshop-uri și deține 39 de magazine în Baia Mare, Botoșani, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Piatra Neamț, Pitești, Sibiu, Suceava și Timișoara, Târgu-Mureș si Râmnicu Valcea.

Rețeaua are o experienţă de 15 ani pe piaţa de profil și este deţinută de Pet Product.