Stiri: Stiri

Animax a deschis un nou magazin în Bucureşti

19.11.2013

Reţea de magazine specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie, Animax, şi-a extins reţeaua de distribuţie şi a inaugurat un nou magazin în Bucureşti, în urma unei investiţii de 100.000 euro.

Magazinul a fost deschis sâmbătă, 16 noiembrie 2013, fiind al 35-lea petshop de mari dimensiuni din portofoliul companiei. Noua unitate are o suprafaţă de 60 metri pătraţi şi este situată în galeria comercială Carrefour Militari.

„Animax continuă să investească în proiecte de amploare, venind în întâmpinarea iubitorilor de animale cu cea mai complexă gamă de produse. Noul magazin din Carrefour Militari va deservi cei 300.000 de bucureşteni din zona de vest a capitalei, oferindu-le o experienţă plăcută de cumpărare, produse de calitate şi servicii de consiliere privind creşterea şi îngrijirea animalelor de companie. Odată cu această lansare, Animax îşi consolidează poziţia de lider atât la nivelul Bucureştiului cât şi la nivel naţional. ” a declarat Adriana Aruxandei,  manager dezvoltare reţea Animax.

Noul magazin Animax pune la dispoziţia cumpărătorilor o gamă complexă de produse pentru câini, pisici, păsări, rozătoare, reptile şi animalele de apă. Totodată, pentru cei care sunt în căutarea unui prieten necuvântător, Animax are o zonă dedicată comercializării diveselor specii de animale de companie.

Animax este prezent la nivel naţional cu o reţea de 35 de magazine în Baia Mare, Botoşani, Bucureşti, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Piatra Neamţ, Piteşti, Sibiu, Suceava şi Timişoara si Râmnicu Valcea.

Cu o cifră de afaceri de 11 milioane de euro în 2012, compania vizează extinderea  reţelei cu 12 noi unităţi până la finalul anului.