Stiri: Retail

Animax a deschis un petshop, în centrul comercial Vulcan

04.09.2014

Reţeaua de petshop-uri Animax a anunţat că a deschis, în Vulcan Value Center, al 12-lea magazin din Bucureşti şi cea mai mare unitate a reţelei. Noul petshop cuprinde cea mai diversificată gamă de produse, farmacie, cabinet veterinar şi un centrul de cosmetică & spa pentru animalele de companie, iar investiţia pentru inaugurea unităţii se ridică la 500.000 euro.

Animax Vulcan are o suprafaţă de 658 metri pătraţi şi cuprinde şi un raion BIO, unde iubitorii de animale pot găsi hrană naturală de cea mai bună calitate, certificată conform normelor internaţionale.

„Animax Vulcan înseamnă mai mult decât un spaţiu comercial dedicat animalelor de companie. În carul acestuia oferim toate serviciile de care are nevoie un animal de companie, la cele mai înalte standarde de calitate. Punem preţ pe timpul clienţilor noştri, motiv pentru care am creat această zonă de servicii medicale şi îngrijire cosmetică pentru animalele de companie. Iubitorii de animale pot face shopping, în timp ce micutul lor prieten este la un screening de specialitate sau în grija specialiştilor din zona de cosmetică&spa”, Adriana Aruxandei, Manager Dezvoltare rețea Animax.

Centrul medical care funcţionează în cadrul magazinului oferă consultaţii şi tratamente animalelor de companie, analize de specialitate, servicii de vaccinare, microcipare şi deparazitare, dar şi intervenţii chirurgicale. În plus, în cazul în care animalul are o anumită problemă de sănătate, stăpânul poate achiziţiona toate preparatele farmaceutice şi parafarmaceutice necesare tratamentului din cadrul farmaciei veterinare din magazin.

Centrul de Cosmetică&Spa este al treilea din cadrul unui magazin Animax, conceptul de petshop şi centru de cosmetică&spa fiind implementat pentru prima dată în Animax Galaţi, la finalul anului trecut.

Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a fost de 13 milioane de euro. Pentru acest an, reprezentanţii companiei estimează o creştere a cifrei de afaceri de 10%, în prima jumătate a anului, Animax realizând vânzări de 7 milioane de euro.

Proprietarul lanţului de magazine Animax, Pet Product, a inaugurat de la începutul acestui an patru magazine noi, urmând să mai inaugureze încă cinci unităţi până la finalul anului.