Stiri: Retail

Animax a deschis un petshop în Timişoara

03.07.2014

Animax, reţeaua de magazine specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie, continuă extinderea pe plan local și deschide al treilea magazin din Timișoara. Investiţia în noua unitate se ridică la 70.000 de euro, iar magazinul a fost inaugurat la finalul lunii iunie 2014, fiind al 44-lea petshop din portofoliul Animax.

Noua unitate are o suprafaţă de 50 metri pătraţi şi este situată în galeria galeria Kaufland Sagului, fiind al treilea magazin pe care Animax îl are în Timișoara, alături de cele din Iulius Mall și Galeria Auchan Timișoara Nord, deschise în 2006 și 2007.

„Suntem deja de opt ani prezenți în Timișoara, Animax fiind deja un punct de reper pentru iubitorii de animale, distingându-se prin gama complexă de produse destinate tuturor animalelor de companie. Prin noul magazin inaugurat, vrem să ajungem și în casele timișorenilor din partea de sud, oferindu-le produse de calitate și servicii complete pentru animalele de companie.”  a declarat Adriana Aruxandei,  manager dezvoltare rețea Animax.

Noul magazin pune la dispoziţia cumpărătorilor o gamă complexă de produse pentru câini, pisici, păsări, rozătoare, reptile şi animalele de apă. Astfel pasionaţii de animale vor regăsi în noul centru hrană pentru animalul preferat, accesorii, produse de întreţinere etc. Totodată, pentru cei care sunt în căutarea unui prieten necuvântător, Animax are o zonă dedicată comercializării diverselor specii de animale de companie.

Pentru acest an, compania vizează deschideri de magazine locale în oraşele Brasov, Cluj, Tg. Jiu și un magazin de mari dimensiuni în București, care va fi inaugurat în luna septembrie.

În anul 2013, cifra de afaceri a Animax s-a ridicat la 13 milioane de euro, urmând ca aceasta să crească cu 10% în 2014.