Slide

Stiri: Companii

Animax: A început a doua etapă a proiectului educaţional EDUMAX

06.11.2014

Animax a anunţat că proiectul de educație a copiilor privind creșterea și îngrijirea animalelor, EDUMAX, realizat în parteneriat cu Asociația CSR Nest, a intrat în cea de-a doua etapă. Această etapă presupune susținerea unor seminarii pentru elevi, în 10 școli de stat și private, din toate cele şase sectoare ale Bucureştiului.

La finalul fiecărui seminar, cunoștințele elevilor vor fi evaluate printr-un test, iar copiii care vor acumula cel mai mare punctaj vor fi incluși într-o tombolă cu premii speciale. Tombola va fi organizată în cadrul unui eveniment care va avea loc pe 6 decembrie în cadrul magazinului Animax din Complexul Comercial Vulcan din Capitală.

În plus, în urma evaluării celor 4.000 de lucrări înscrise în concursul de desen cu tema ”Prietenul meu necuvântător”, organizat în perioada 22 septembrie – 3 octombrie 2014, au trecut în etapa următoare circa 600 de elevi din ciclul primar.

Aceștia vor participa în perioada 20 octombrie – 27 noiembrie la o serie de seminarii pe tema ”Cum îngrijesc animalul meu de companie”, unde vor primi informații detaliate despre cum să aibă grijă de prietenul lor necuvântător.

Investiția în proiectul educaţional EDUMAX se ridică la 15.000 euro.