Aniversare BearingPoint

BearingPoint sărbătorește 10 ani. Campania inedită lansată de companie

26.09.2019

Aniversare BearingPoint. Compania sărbătorește 10 ani prin lansarea unei campanii inedite. Peste 200 de voluntari din România sunt implicați într-o campanie de responsabilitate socială pentru oameni, planetă și societate.

Aniversare BearingPoint. Campanie inedită de responsabilitate socială

Astfel, compania a anunțat că își sărbătorește aniversarea de 10 ani cu o campanie de responsabilitate socială în semn de recunoștință pentru cei care au contribuit la succesul său: oamenii, planeta și societatea.

#10DaysOfCaring

Campania se numește #10DaysOfCaring. Aceasta este cea mai amplă campanie de responsabilitate socială din istoria firmei independente de consultanță în management și tehnologie.

Campania a fost lansată în data de 13 septembrie și s-a încheiat pe data de 22 septembrie. În cadrul campaniei, sute de angajați din cele 35 de sedii din Europa și SUA s-au implicat în peste 150 de activități diferite.

Aniversare BearingPoint. 200 de angajați s-au implicat voluntar în campanie

În țara noastră, la această campanie au participat voluntar peste 200 de angajați din toate cele patru filiale ale companiei:

  • București
  • Iași
  • Sibiu
  • Timișoara

Aniversare BearingPoint. Activitățile din campania #10DaysOfCaring

Angajații și-au dedicat timp și pasiune și s-au implicat în activități variate:

  • donarea de sânge
  • acțiuni de curățenie în orașele în care locuiesc
  • voluntariat pentru organizațiile locale non-profit

Aniversare BearingPoint. Ce spune conducerea companiei?

„Oamenii sunt elementul central al întregii noastre activități”, spune Kiumars Hamidian, Managing Partner BearingPoint. „Nu am avea succes fără oamenii din compania noastră, clienții noștri și oamenii din comunitățile în care ne desfășurăm activitatea. Campania #10DaysOfCaring are ca scop să contribuie la binele societății, în semn de recunoștință, deoarece știm că succesul nostru este rezultatul implicării angajaților noștri și al respectului nostru față de oameni, planetă și societate”.

Citește și Nu mai puțin de 200 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Internațional Felin București. Când are loc expoziția de pisici din București și cât costă biletul de intrare?

 

 

 

Citiți și despre: