Stiri: IT&C

Cognizant Softvision

Cognizant Softvision sărbătorește 5 ani de existență pe piață locală din Brașov

16.12.2022

Aniversare Cognizant Softvision. Compania a sărbătorit anul acesta 5 ani de existență pe piață locală din Brașov. Echipa din Brașov a lucrat remote încă de la început, iar compania a sărbătorit cei 5 ani printr-un eveniment aniversar, care a avut loc în 20 octombrie.

În cadrul evenimentului colegii s-au bucurat de conversații față în față, împărtășind amintiri de peste ani și planuri de viitor. Echipa de management a dezvăluit planurile de a continua să investească și să se dezvolte pe piață locală.

„Suntem foarte optimiști”

„Suntem foarte optimiști în ceea ce privește viitorul nostru în Brașov și, în general, în România, și anticipăm o creștere semnificativă în următorii ani”, a declarat Mihai Constandis, Country Manager România, Community Head Europe (GGM – Global Growth Markets).

Aniversare Cognizant Softvision.  ”Suntem mândri că am evoluat”

„Într-un mediu digital care se schimbă rapid, ne bucurăm să fim unul dintre jucătorii care generează un impact semnificativ pentru clienții globali. Cu o istorie care a început pentru noi în România în urmă cu 24 de ani, suntem mândri că am evoluat și ne-am dezvoltat modelul de business și portofoliul tehnologic. Cultura și valorile noastre se bazează pe puterea comunităților noastre de a crește împreună și de a oferi soluții, experiențe și rezultate excelente clienților noștri și milioanelor de utilizatori”, a adăugat Mihai.

Brașov, un oraș strategic

Brașovul este în prezent orașul strategic în care Cognizant Softvision România funcționează complet remote. Echipa de la Brașov a crescut substanțial, devenind echipa care a crescut cel mai rapid dintre toate studiourile globale ale Cognizant Softvision.

„Continuăm să creștem în România, cu peste 1.000 de colegi care ni s-au alăturat în 2021 și aproape 700 în acest an”, a declarat Raluca Dolan, HR Director, Cognizant Softvision.

„Brașovul rămâne unul dintre orașele care are un mare potențial pentru a susține strategia noastră de creștere continuă. Avem în jur de 100 de colegi în Brașov și sperăm să ni se alăture noi colegi în viitorul apropiat, deoarece avem multe poziții deschise pentru toate tehnologiile.”

Peste 2.500 de angajați în România

Compania are peste 2.500 de angajați în România. Specialiștii Cognizant Softvision oferă soluții transformatoare pentru toate industriile, cum ar fi serviciile bancare și financiare, asigurări, farmacie și științe medicale, auto și retail și altele.

În România, compania are studiouri în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Iași și Baia Mare, precum și locații strategice, remote, precum Brașov.

Citește și Angajări Cognizant Softvision: Peste 1000 de profesioniști în domeniul dezvoltării de software