Stiri: Sanatate

Aniversare Farmexim

Farmexim sărbătoreşte 30 de ani de la înfiinţare

13.07.2020

Aniversare Farmexim. Compania a împlinit 30 de ani de experienţă în domeniul farmaceutic. Deschizător de drumuri pe piața autohtonă de medicamente, Farmexim este primul importator și distribuitor de produse farmaceutice, înființat în anul 1990 în România.

Aniversare Farmexim. O companie solidă

Început ca o afacere de familie, Farmexim este la ora actuală o companie solidă, puternică, matură. Din 2018, alături de Help Net, compania face parte din concernul german PHOENIX group, lider european în servicii integrate de sănătate.

„Povestea Farmexim este una despre ambiție și progres, despre evoluție și creștere organică, despre proiecte derulate cu pasiune, despre inovație și transformarea ideilor în reușite, într-un cuvânt este despre a ajuta oamenii să aibă o viață mai sănătoasă. Filosofia companiei a rămas neschimbată încă de la înființare, fidelă conceptului “în slujba oamenilor”. De 30 de ani, Farmexim livrează sănătate în toată România, cu dedicare față de pacienți și clienți, oferindu-le servicii de calitate, concentrându-și toate eforturile pentru a facilita accesul cât mai multor oameni la servicii medicale și medicamente, care să le facă viața mai bună. În acești 30 ani Farmexim s-a impus ca un nume recunoscut pe piața serviciilor de sănătate, respectat de parteneri și apreciat de pacienți”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Aniversare Farmexim. Un model de afaceri sănătos

Farmexim a evoluat către un model de afaceri sănătos, odată cu nevoile pacienților şi cu dinamismul industriei în care acţionează.

De-a lungul celor 30 de ani, compania a construit parteneriate de succes, precum și o rețea națională puternică și modernă, formată din patru hub-uri regionale de distribuție:

  • Balotești IF
  • Ghiroda TM
  • Miroslava IS
  • Apahida CJ

La acestea se adaugă şase centre logistice locale:

  • Craiova
  • Constanța
  • Galați
  • Brașov
  • Sibiu
  • Oradea

Acestea sunt construite în acord cu cele mai înalte standarde europene de performanță și calitate în domeniul distribuției de medicamente, cu dotări tehnologice de vârf și respectând criteriile Good Distribution Practice.

Aniversare Farmexim. Certificare

Certificarea ISO 9001 a confirmat faptul că preocuparea asupra calității serviciilor oferite este importantă, reală și continuă.

Farmexim asigură necesarul de produse farmaceutice pentru un număr de peste 4100 de clienți, la nivel național. Compania deţine un portofoliu ce cuprinde peste 7900 de produse.

Viziunea companiei

„Viziunea noastră este să fim cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate și, pentru a o duce la îndeplinire, ne propunem să oferim fiecărui client cele mai bune produse și servicii din România. Mulțumită strânsei colaborări dintre distribuție și retail putem atinge acest obiectiv, acționând împreună, ca o verigă între industria farmaceutică și pacienți”, a declarat Sebastian Ring, Managing Director Farmexim și Help Net.

Citeşte şi Sierra Quadrant a dezvoltat o platformă de licitații online