Stiri: IT&C

Aniversare Fortech 2021

Fortech sărbătoreşte 18 ani de activitate

23.11.2021

Aniversare Fortech 2021. Grupul Fortech sărbătorește atingerea pragului de 1000 de colegi și 18 ani de activitate pe scena dezvoltării de software specializat, pentru clienții din SUA și din Europa de Vest.

Noi oferte de muncă

Finalul de an aduce o nouă promisiune de angajator și 120 de roluri tehnice deschise.

Compania a încheiat exercițiul financiar precedent cu 33,5 milioane euro și vizează să depășească pragul de 40 de milioane de euro în 2021.

În semestrul II, Fortech a fost selectat de conglomeratul german Bosch în rețeaua sa internațională de furnizori preferați pentru 2021.

Aniversare Fortech 2021. 1000 de angajaţi

Furnizorul de software cu capital 100% românesc a anunțat că a trecut pragul de 1.000 de angajați și colaboratori, odată cu apropierea aniversării a 18 ani de existență.

Această realizare plasează din nou compania în liga celor mai mari și mai căutate companii de tehnologie din România. Într-un spațiu de afaceri dominat de branduri internaționale de tehnologie, Fortech este unul dintre puținii furnizori IT cu capital 100% românesc, care a menținut de-a lungul anilor ritmul și standardele impuse în piața locală de marii jucători de profil.

Printr-o activitate susținută în ultimii 18 ani, Fortech a devenit un hub de inginerie software, cu birouri regionale stabile în 4 orașe:

  • Cluj-Napoca
  • Iași
  • Oradea
  • Brașov

Ce spune conducerea companiei?

„Suntem mândri să fim un angajator preferat de atât de mulți oameni. Este un răspuns pozitiv la eforturile noastre de a construi un mediu de lucru și o comunitate în care oamenii pasionați de tehnologie pot performa și crește în cariera care-i împlinește. Pentru a crea acest cadru punem preț pe feedbackul angajaților și clienților noștri.

De ex., 600 dintre membrii echipei noastre, (60%), au participat într-un exercițiu de actualizare a promisiunii noastre de angajator. Rezultatul este o declarație autentică despre cine este astăzi Fortech. Acest spirit de participare colectivă ne face o comunitate unită. Iar zi de zi, ne concentrăm eforturile să dezvoltăm continuu această comunitate.“- a menționat Alexandra Achim, Chief HR Officer.

Aniversare Fortech 2021. O traiectorie ascedentă

Cu ocazia aniversării, compania recunoaște încă o dată eforturile echipei care au propulsat-o pe scena IT și amintește câteva dintre atuurile care mențin organizația pe o traiectorie ascendentă.

„Nu mi-am imaginat că vom atinge simultan două etape atât de importante. Acum, se întâmplă și este foarte special pentru noi. Dincolo de cifre, succese sau eșecuri trecute, celebrăm astăzi ideea de parteneriat. Intenția noastră de zi cu zi este să fim un partener de încredere, care oferă stabilitate și perspective atât clienților, precum și membrilor echipei noastre și comunităților locale din care facem parte. Datorită colaborării lor, avem rădăcini puternice și vise mari.

Le mulțumesc fiecăruia dintre ei pentru acest lucru și îi invit să ne rămână alături în continuare. Împreună, putem găsi modalități de a utiliza tehnologia pentru a crea un viitor mai promițător”, a spus Călin Văduva, CEO Fortech.

 

În prezent, compania are peste 120 de posturi vacante pe direcțiile Java, .NET, React, Angular, Full-Stack, Python, DevOps, Salesforce și testare automată, pentru diferite nivele de senioritate. Noii colegi vor putea lucra de oriunde din țară, în regim hibrid de la birou și de acasă sau exclusiv la distanță. În contextul pandemiei, prioritatea companiei este sănătatea și siguranța colegilor.

 

Citește și Fabrica Maschio Gaspardo din România îşi măreşte capacitatea de producţie