Stiri: Retail

Supermarket Kaufland Sectorul 4 București

Kaufland sărbătoreşte 15 ani în România

18.09.2020

Aniversare Kaufland. Lanţul de supermarketuri sărbătoreşte 15 ani în România cu o campanie aniversară specială, în care povestește cum au devenit planurile sale realitate, din 2005 și până în prezent.

Campania durează până pe data de 10 noiembrie.

Aniversare Kaufland. Povestea începe pe 13 octombrie 2015

Povestea Kaufland România a început pe 13 octombrie 2005, odată cu deschiderea primului magazin, în Colentina, când clienții descopereau primul magazin Ieftin și Bun.

De atunci, povestea companiei creionează un drum de succes, parcurs împreună cu fiecare dintre clienții săi, în care inovația a fost un concept de bază, adus la viață an de an de echipele din magazine, depozite și birouri. Ani mai târziu, magazinele se transformă, sub sloganul Kaufland este pentru mine.

Ce spune CEO-ul Kaufland?

,,Celebrăm 15 ani de la deschiderea primului Kaufland în România și a primei cărămizi din tot ce am construit împreună până astăzi. În tot ceea ce facem, oamenii sunt cei care au dăruit suflet pentru tot ce înseamnă Kaufland azi, în România. Sunt mândru de echipa noastră și că, în toți acești ani, am crescut ca o familie. Aceste momente de sărbătoare sunt adresate tuturor colegilor din magazine, depozite sau din birouri, oameni care, prin munca lor neobosită, scriu zi de zi povestea Kaufland. Le mulțumesc pentru fiecare pagină scrisă împreună și că formăm o echipă puternică. Sunt 15 ani de performanță, de modernizare a retailului în România, 15 ani de fapte bune pentru comunitate și 15 ani de susținere a producătorilor români. Sunt 15 ani de când facem din poveste realitate”, declară Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova.

Aniversare Kaufland. Promoţii şi concursuri

Campania aniversară cuprinde și promoții și concursuri pentru clienții Kaufland, printre care se numără:

  • reduceri aniversare
  • o tombolă aniversară națională, în cadrul căreia clienții vor putea câștiga produse pentru un an
  • stickerul aniversar – care, lipit pe mașină, aduce clienților peste 5.000 vouchere de cumpărături de 150 lei fiecare
  • alte surprize, pe care clienții sunt invitați să le descopere atât în magazine, cât și pe site-ul www.kaufland.ro/15ani.

Aniversare Kaufland. Extinderea reţelei Donarium

Mai mult, cu ocazia celor 15 ani de investiții în comunitate, Kaufland România sprijină extinderea rețelei Donorium în 15 orașe: Baia Mare, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Galați, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu-Mureș, Buzău, Slobozia, Călărași, Brăila, Târgu Jiu, ajungând în total în 22 centre de transfuzie sanguină din țară.

Aplicația Donorium, dezvoltată de Asociația Smart Society, cu sprijinul Kaufland România, facilitează programarea donatorilor de sânge în centrele de transfuzie și permite interconectarea în timp real a nevoilor centrelor din țară cu disponibilitatea donatorilor.

Citeşte şi Profi prezintă magazinul viitorului. Cum arată supermarketul-concept deschis în Ploieşti?