Stiri: IT&C

Aniversare PC Garage

PC Garage sărbătoreşte 16 ani de activitate

18.10.2021

Aniversare PC Garage. Magazinul online de produse IT și electronice din România împlinește anul acesta 16 ani de activitate, timp în care a fost tot timpul alături de pasionaţii IT din România, de gameri și de modderi. Cu ocazia acestei zile, magazinul oferă clienţilor săi 2000 de periferice ASUS cadou și reduceri substanțiale la numeroase produse.

În timpul acestor 16 ani, PC Garage a strâns în jurul său o comunitate formată din numeroși pasionaţi de tehnologie, gameri din toate colțurile țării, oameni pasionați de modding, dar și amatori de tehnologie.

Oameni dedicaţi în tehnologie

Implicați în numeroase evenimente, atât pentru gameri cât și pentru modderi, PC Garage a dat dovadă de seriozitate și a reușit în 16 ani să formeze oameni dedicați în tehnologie. Pentru a sărbători acest succes, ca în fiecare an, magazinul oferă premii considerabile și reduceri la numeroase produse disponibile pe site.

Aniversare PC Garage. Avantaje pentru clienţi

Astfel şi anul acesta, în parteneriat cu ASUS sunt oferite cadou 2.000 de periferice ce vor fi împărțite tuturor clienților care aleg să plaseze o comandă în perioada 18 – 20 octombrie. În funcție de valoarea comenzii, PC Garage va oferi acestora un mousepad ASUS TUF Gaming P1, un mouse optic ASUS TUF Gaming M3 sau o pereche de căști ASUS TUF Gaming H3.

Pentru comenzile cu o valoare cuprinsă între 500 și 1000 Lei, clienții vor primi mousepad-ul TUF Gaming P1, un model durabil cu o suprafață textilă optimizată pentru gamerii cu pretenții ce îşi doresc o precizie de top. Cu un design modern, dimensiuni generoase de 360 x 260mm și grosime de 2mm, TUF Gaming P1 este un partener de nădejde în gaming.

Pentru comenzile cuprinse între 1.000 și 2.500 Lei, clienții primesc un mouse de gaming dedicat jocurilor de tip FPS. Având iluminare AURA Sync și șapte butoane programabile, ASUS TUF Gaming M3 este un mouse optic cu:

  • o construcție ușoară
  • o rezistență mare în timp de până la 20 milioane de apăsări
  • o sensibilitate de 7000 DPI

La pragul de peste 2.500 Lei, sunt oferite cadou căștile de gaming ASUS TUF H3. Acestea sunt proiectate pentru un confort sporit pe termen lung, sunt durabile, robuste și vin echipate cu difuzoarelor ASUS Essence de 50mm. Mai mult, ele oferă o etanșeitate generoasă, iar banda de susținere metalică și materialele de calitate aduc un confort sporit chiar și după ore întregi de utilizare.

Citeşte şi Dendrio, experiență în livrarea de proiecte complexe