Anna Grzelonska va fi, începând cu 1 iulie, noul CEO al NN Asigurări de Viață

02.06.2017

Anna Grzelonska, în prezent Chief Operating Officer al Nationale Nederlanden Polonia, a fost numită în funcția de CEO al NN Asigurări de Viață. Mandatul acesteia va începe de la 1 iulie 2017, fiind supus aprobării Autorității de Supraveghere Financiară. Anna Grzelonska îl înlocuiește pe Marius Popescu, care a fost numit director general al NN Hayat ve Emeklilik Turcia începând din 1 aprilie, anul curent.

Anna Grzelonska face parte din echipa NN din anul 2008, ocupând poziția de Marketing Services and Communications Director și având responsabilități în aria comercială a organizației până în anul 2014, când a fost numită Chief Operating Officer (director de operațiuni) al Nationale Nederalanden din Polonia. În această poziție, Anna Grzelonska a avut un rol cheie în strategia orientată pe crearea de experiențe relevante pentru clienți și în repoziționarea NN pe segmentul de bancassurance, parte din piața asigurărilor de viață din Polonia.

De-a lungul anilor, noul CEO a acumulat vaste cunoștințe privind piața asigurărilor din Europa Centrală și de Est, fiind un promotor al schimbării în organizație și având realizări recunoscute în stabilirea și implementarea cu succes, alături de echipa sa, a strategiei companiei.

Ca director general al NN Asigurări de Viață, Anna Grzelonska va conduce echipa locală, concentrându-se pe continuarea dezvoltării companiei și întărirea avantajelor competitive ale acesteia pe piața din România.

De 20 de ani, de când NN e prezentă pe piața din România, organizația contribuie la dezvoltarea pieței locale de profil oferind celor 2,2 milioane de clienți soluții financiare: asigurări de viață și sănătate și pensii obligatorii și facultative.

 

 

Citiți și despre: