Stiri: Constructii

Ansamblu rezidential Opera Residence

Ansamblul rezidenţial Opera Residence, o investiţie de 6,5 milioane de euro

23.03.2021

Ansamblul rezidenţial Opera Residence. Dagesh Project investeşte 6,5 milioane de euro într-un proiect imobiliar aflat în apropierea Parcului Operei, din Capitală, a transmis luni compania de consultanţă şi intermediere imobiliară Green Alley.

Proiectul imobiliar se numeşte Opera Residence şi este amplasat pe Calea Plevnei 52, în imediata vecinătate a Parcului Operei.

Ansamblul rezidenţial Opera Residence. Lucrările de construcţie au început

”Lucrările de construcţie au fost demarate, iar în prezent sunt pre-contractate 40% din apartamente”, spune directorul Green Alley, Alina Verdeaţă, care a mai precizat că, pe fondul lipsei terenurilor din zonă, oferta de locuinţe noi este limitată. “Din estimările noastre vom finaliza vânzările până la livrarea apartamentelor, în trimestrul al IV-lea din 2022″, conform acesteia.

Opera Residence totalizează o investiţie de 6,5 milioane de euro din partea dezvoltatorului Dagesh Group, care mai are în portofoliu clădirea de birouri Platinum Center şi alte proiecte rezidenţiale boutique.

Ansamblul rezidenţial Opera Residence. Preţurile apartamentelor

Opera Residence este un proiect de lux, adresat familiilor şi persoanelor cu venituri medii lunare de 3.000 – 5.000 euro. Preţul unui apartament cu două camere începe de la 116.340 euro plus TVA, în timp ce un apartament cu trei camere se tranzacţionează de la 140.500 euro plus TVA.

Proiectul este finanţat de către Garanti Bank. Vitalis este compania desemnată să supravegheze dezvoltarea.

Opera Residence este compus din două clădiri moderne cu 10 şi 5 etaje, cu structură din beton armat în cadre cu diafragme şi planşee din beton armat.

Citeşte şi Fonduri nerambursabile pentru femei. 360 de milioane de euro