Stiri: Constructii

Ansamblul rezidenţial One Lake Club.

Ansamblul rezidenţial One Lake Club va fi extins

08.04.2022

Ansamblul rezidenţial One Lake Club. One United Properties a anunţat că a cumpărat un nou teren cu o suprafață de 3.065 de metri pătrați, pentru extinderea ansamblului rezidențial One Lake Club, situat pe malul Lacului Tei.

Club rezidenţial

One Lake Club este proiectat ca un club rezidențial, cu apartamente cu design contemporan și facilități integrate, și se află în prezent în curs de autorizare. Proiectul rezidențial include 5 turnuri cu aproximativ 544 de apartamente. Acestea sunt dezvoltate pe un teren cu o suprafață de 22.000 de metri pătrați.

De asemenea, proiectul propune o serie de facilități integrate, precum:

  • sală de sport și piscină semi-olimpică cu deschidere la lac,
  • apartamente cu grădini și spații comerciale la parter
  • un parc cu locuri de joacă
  • spații de relaxare cu o suprafață de 7.200 de metri pătrați

Odată cu achiziția noului teren, în contextul cererii crescute pentru acest proiect, dezvoltarea va fi extinsă cu încă două clădiri cu aproximativ 119 apartamente și grădini generoase, precum și acces direct la parc.

Ansamblul rezidenţial One Lake Club. Ce spun reprezentanţii One United Properties?

„Căutăm să investim în dezvoltări sustenabile în zone ale Bucureștiului cu multiple oportunități, iar dezvoltarea One Lake Club se înscrie în această direcție. Poziționarea excelentă și priveliștea directă asupra lacului Tei, dar și serviciile integrate pe care le vom oferi viitoarei comunități și accesul rapid la facilitățile din zona de Nord a Capitalei sau autostrada A3 se numără printre punctele forte ale acestui proiect rezidențial care va revitaliza zona. Cererea crescută pentru această locație a contribuit la decizia de extindere a proiectului, prin achiziționarea noului teren”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Dezvoltări sustenabile

Prin dezvoltările sustenabile pe care le aduce pe piață, compania One United Properties urmărește să revitalizeze zone cu potențial crescut din București. De asemenea, compania are în plan să creeze adevărate comunități care beneficiază de servicii variate în cadrul proiectelor sale. În vara anului 2021, dezvoltatorul a cumpărat terenul de 22.000 de metri pătrați pe malul Lacului Tei, destinat proiectului One Lake Club.

Citeşte şi Dividende One United Properties 2022: Câţi bani va distribui compania acţionarilor?