Stiri: Agricultura

Amenzi ANSVSA

ANSVSA deschide un Punct de Inspecţie la Frontieră pentru verificarea produselor

23.06.2015

Președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, dr. Dumitru Băiculescu, va fi prezent mâine dimineață la Stânca-Costești, județul Botoșani, pentru a inaugura Punctul de Inspecție la Frontieră. Acesta este aprobat pentru operațiuni de import și tranzit intrare/ ieșire, pentru transporturi cu furaje, operațiuni de import, intrare și tranzit pentru transporturi produse alimentare de origine nonanimală.

Din partea autorităților române, alături de reprezentanții județului Botoșani, vor mai fi prezenți vicepreședintele ANSVSA, subsecretar de stat dr. Lenuța Ichim, alături de dr. Mariana Țerbea, director al Direcției Comerț, Import, Export, Posturi de Inspecție la Frontieră din cadrul ANSVSA.

Din partea autorităților din Republica Moldova au fost invitați Ion Sula, Ministrul agriculturii și industriei alimentare din Republica Moldova, directorul general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor din Moldova, Iurie Carp, președintele Raionului Rîșcani, primarul orașului Costești, dar și Șeful Biroului Vamal Bălți.