Slide

Stiri: Companii

Programul „Colegiul Tehnic a+”

Antibiotice Iași a lansat programul „Colegiul Tehnic a+”

21.02.2022

Programul „Colegiul Tehnic a+”. Antibiotice Iași a lansat programul „Colegiul Tehnic a+”, o platformă de susținere a sistemului de învățământ tehnic și profesional din România. Prin acest program compania își propune să organizeze sesiuni de internship prin care să investească în pregătirea persoanelor din mediul rural pentru activitățile tehnice din cadrul companiei.

Ce spune directorul general al companiei?

“Suntem unul dintre cei mai mari angajatori din județul Iași și ne dorim ca modul în care ne desfășurăm activitatea să aducă plus valoare atât pentru angajații noștri, cât și pentru comunitățile locale. Succesul nostru pe termen lung depinde în egală măsură de aceștia, iar angajamentul nostru puternic pentru o dezvoltare sustenabilă poate fi atins doar dacă cei din jurul nostru cresc odată cu noi. Prin implementarea unei asemenea inițiative ne dorim să contribuim la dezvoltarea socială și economică a grupurilor vulnerabile din mediul rural. Colegiul Tehnic a+” face parte din “Academia a+”, o platformă axată pe programe de educație, inovație, susținere și dezvoltare a competențelor profesionale atât a propriilor angajați cât și a comunității, pe care dorim să o dezvoltăm în viitor.”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

Ateliere de dezvoltare profesională

Colegiul Tehnic a+ este structurat pe ateliere de dezvoltare profesională, o îmbinare echilibrată între teorie și practică, ce va asigura potențialilor angajați (25 de participanți) toate competențele necesare practicării cu succes a unei meseriii specifice industriei farmaceutice.

Programul „Colegiul Tehnic a+”. Cine se poate înscrie?

În cadrul „Colegiului Tehnic a+” se pot înscrie persoane cu studii medii, cu sau fără bacalaureat, din localitățile rurale limitrofe Iașului, interesate să învețe și să evolueze profesional. Pe parcursul celor şase luni ale programului de internship, participanții vor avea acces gratuit la toate resursele materiale ale companiei și la cei mai buni specialiști de la care să învețe o meserie de viitor. De asemenea, participanții vor beneficia de o serie de facilități precum și de o indemnizație lunară în valoare de 1.500 lei net.

La sfârșitul programului, în luna septembrie 2022, absolvenții au posibilitatea să se angajeze în companie și să se alăture echipei de profesioniști a Antibiotice.

Citeşte şi Piața farma din România. Pandemia de coronavirus va aduce vânzări record