Antreprenor cu Zâmbet, o oportunitate de a trece la următorul nivel al afacerii

21.07.2016

Antreprenori români ajung pe scena businessului internațional din Dubai. Astfel, proiectul Antreprenor cu Zâmbet poate reprezenta un balon de oxigen pentru a trece la următorul nivel al afacerii: dezvoltarea  internațională. Conceptul proiectului își propune să aducă în prim-plan tinerii afaceriști români, care sunt opened-minded, care știu să zâmbească, să construiască și relații umane dincolo de ”armura” de business.

“Orice poveste începe cu “a fost odată”. A ta nu s-a întâmplat demult. Într-una din zilele senine, curajul și pasiunea te luau de mână și te purtau spre nu știi ce zări. Cu fiecare clipă simțeai cum totul începea să prindă contur. Porneai la drum să descoperi lumea, lumea antreprenoriatului. Fiecare afacere e o poveste, iar Tu, antreprenorule, ești un actor pe scena propriului business. Deși uneori simți că ritmul e amețitor, iar scenariul a scăpat de sub control, de fiecare dată îți joci piesa până la capăt. Respirația îți îngheață pentru o clipă, când te gândești la succes internațional, când se deschide Cortina și trebuie să-ți spui povestea în fața unor spectatori străini. Chiar dacă de ceva vreme exersezi în culise, privirea îți trădează emoția, pentru că acum ai ocazia să-ți faci intrarea pe covorul antreprenoriatului internațional”, au povestit susţinătorii proiectului.

Conform acestora, povestea de mai sus nu este prezentarea unei piese de teatru, ci a unei noi comunități de antreprenori: Antreprenor cu zâmbet.

„Antreprenor cu Zâmbet este creat special pentru cei care își doresc să se dezvolte, să învețe de la ceilalți, cei care aparțin noii generații, care vor să schimbe percepții și mentalități, pentru cei care sunt ambițioși, siguri pe ei și care gândesc mare, care au curajul să aleagă varianta ”one way ticket”, pentru că odată pornit pe drumul ăsta nu mai e cale de întoarcere”, spune Ioana Șelner, antreprenoarea care coordonează proiectul.

Conferința “Romanian Business without Borders” care se va desfășura în Dubai în 24-25 septembrie 2016 este cel de-al treilea eveniment dintr-o serie de conferințe internaționale desfășurate sub umbrela Antreprenor cu Zâmbet.

Proiectul se axează pe câteva domenii de interes – medical, IT, turism, construcții (arhitectura, design) şi mici producători.

„Conferința din Dubai nu e doar pentru antreprenorii din cele cinci domenii, ci e pentru toți cei care își doresc deschidere internațională”, au mai spus organizatorii proiectului.

Consulul României în Dubai (d-na Nicoleta Teodorovici), Laura Vodă, Andreea Zoia, George Avram, Adrian Niculescu sau Samir Fouad sunt câțiva dintre speakerii, care vor vorbi atât despre tendințe de business, cât și despre cum și-au construit afaceri de succes în Dubai și nu numai.

În plus, pentru antreprenorii tineri, acest proiect poate fi o oportunitate de dezvoltare internațională, iar pentru oamenii cu afaceri mari poate fi o modalitate de a susține start-up-urile. Astfel, companii precum Qsmile Dental Clinic si CityLimo au acceptat provocarea de a sustine deplasarea unor tineri antreprenori la evenimentul din Dubai.

“Consider că acum noul val de antreprenori sunt cartea de vizită a României, pe lângă bogățiile turistice. Investesc în dezvoltarea tinerilor antreprenori, pentru că ei sunt schimbarea de care avem nevoie. Vreau să adun în jurul meu o echipă de tineri profesioniști și în felul acesta să putem da celorlalți o rezolvare la toate problemele dentare într-un singur loc. Vreau să le ofer pacienților o experiență plăcută, să vină cu drag la noi, să nu le fie frică de stomatolog. Așa s-a născut Qsmile Dental Clinic, pentru că doar împreună putem face pacienții fericiți,” spune dr. Claudia Corega.

Pe site-ul www.antreprenorcuzambet.ro pot fi găsite toate informațiile necesare despre acest proiect.

 

Citiți și despre: