Stiri: Stiri

Antreprenorii și managerii și-au dat întâlnire pe 5 iunie, la IMM ReStart Constanța

28.05.2014

Evenimentul „IMM ReStart – Resurse și consultanță pentru dezvoltare”, organizat de Doingbusiness.ro, va avea loc joi, 5 iunie, la Constanța, la Hotelul Golden Tulip Mamaia. Conferința își propune să ofere soluții inovative, informații și servicii pentru antreprenorii și managerii din regiune.

Ajungem cu evenimentul IMM Restart și la Constanța, după o serie de conferințe de succes susținute în Oradea, București și Brașov de la începutul acestui an. Antreprenoriatul din Constanța a fost, la fel ca întreaga masă de companii mici și mijlocii din țara, puternic afectat de dificultățile ridicate de criză economică, iar dacă ne uităm la anul 2013, numărul de IMM nou înființate în zonă este cu peste 20% mai mic decât în 2012, în timp ce radierile de companii au crescut cu peste 23%. Îmbunătățirea contextului economic, confirmată de rezultatele la începutul anului curent, aduce însă un suflu nou și perspective mai optimiste, în care IMM-urile pot prelua rolul de catalizator pentru dezvoltarea economiei. Ne dorim să îi susținem în acest efort, cu un pachet complet de informații și servicii care să servească acestui scop – a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Evenimentul de la începutul lunii viitoare va fi moderat de Radu Soviani și este organizat în parteneriat cu Allianz – Tiriac Asigurări, Bursa de Valori București, EY România, SAS România, Coface România, AchieveGlobal, Edenred, Kompass România și cu suportul Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța.

Participarea este gratuită și se face pe baza de înscriere prealabilă – aflați mai multe detalii despre înscrieri de pe site-ul oficial al evenimentului