Antreprenorul Dragoș Irimescu investește în piatra naturală

06.08.2018

După 18 ani dedicați companiei Depaco, ce deține brandul de țiglă metalică Wetterbest și o vânzare a pachetului majoritar către grupul industrial Teraplast, ing. Dragoș Irimescu, care gestionează compania Polnebo, unul dintre principalii distribuitori de accesorii pentru acoperișuri și construcții tip cort din România, al cărui nume este implicat în două proiecte imobiliare rezidențiale – Stegarului Boutique Apartments și un al doilea proiect, pe malul lacului Străulești, a ales să investească într-un business de piatră naturală (marmură, granit, travertin). Anul trecut a cumpărat fabrica de piatră Mesta din Băicoi, a renovat-o aproape în totalitate, dotând-o cu tehnologie de ultimă oră și urmează să lanseze un nou brand – totul cu o investiție totală care se va ridica la suma de 1,8 milioane de euro.

Deși inițial a dorit să se orienteze către piața imobiliară, ing. Dragoș Irimescu a ales să se implice ca urmare a atașamentului față de comunitatea locală, care de altfel și-ar fi pierdut locurile de muncă, dar și ca urmare a descoperirii frumuseții și potențialului deosebit al pietrei.

Afacerea desfășurată în domeniul pietrei naturale va funcționa sub firma Polnebo Construct și își dorește să educe piața în ceea ce privește utilizarea pietrei naturale în construcții. Piatra provine din cariere din Turcia, India și Grecia, dar lastrele și semi-lastrele sunt tăiate și prelucrate în unitatea de producție. Dotarea tehnică deosebită, care permite o prelucrare rapidă și precisă, depozitul de capacitate crescută care înmagazinează stocuri de aproximativ 12.000 m2   sunt numai câteva dintre avantajele oferite, cei interesați fiind așteptați la showroom-ul din Băicoi, situat pe strada Înfrățirii 111 pentru a cunoaște produsele din portofoliu și a afla despre calitățile acestora.

 

Citiți și despre: