Stiri: Social

Anul scolar 2020

Anul școlar 2020. Ministerul Educației, anunț important pentru elevi

01.04.2020

Anul școlar 2020. Ministerul Educației a transmis astăzi, 1 aprilie 2020, un mesaj important pentru toți elevii din România: Școlile nu se redeschid în data de 6 aprilie, așa cum s-a vehiculat în spațiul public!

Anul școlar 2020. Mesajul transmis de Ministerul Educației

”Vă aducem la cunoștință că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în spațiul public, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!

Cursurile nu se reiau în data de 6 aprilie!

Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate pe acest subiect

Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19”, a anunțat Ministerul Educației, într-un comunicat de presă.

Ministerul Educației va formula un denunț penal

Anul școlar 2020. Ministerul Educației și Cercetării mai precizează că va formula un denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false.

Toate aceste mesaje false au rolul de a genera confuzii.

Instituția se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului.

Anul școlar 2020. Așadar, conform sursei citate documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării.

Citește și Cazuri coronavirus România 1 aprilie 2020. 2.460 de persoane infectate