Stiri: Logistica

Recomandări Wizz Air: Ce trebuie să faci pentru a călătorii fără probleme în perioada sărbătorilor de iarnă

Anulări Wizz Air 2023. Compania anunță că a operat 99,12% dintre zborurile din România

09.08.2023

Anulări Wizz Air 2023. Compania aeriană anunță că a operat 99,12% dintre zborurile din România în perioada ianuarie-iulie 2023, comparativ cu 98,73% în aceeași perioadă din 2022. Compania aeriană depune în mod activ eforturi pentru a reduce întârzierile.

Măsuri

Compania aeriană a luat măsuri pentru a contracara aceste probleme, printre care se numără creșterea disponibilității aeronavelor, adăugarea unor aeronave suplimentare de rezervă și ajustarea programului echipajelor pentru a permite un interval de timp mai mare între zboruri, cu scopul de a spori flexibilitatea operațiunilor.

„Wizz Air colaborează în mod activ cu autoritățile române”

„Wizz Air colaborează în mod activ cu autoritățile române. Wizz Air este dedicată menținerii celui mai înalt nivel de satisfacție a clienților. Ca urmare a unor perturbări neprevăzute, cauzate de factori care deseori sunt în afara controlului companiei aeriene, cum ar fi grevele controlorilor de trafic aerian și personalului din aeroporturi, condițiile meteorologice și provocările din lanțul de aprovizionare cu piese, Wizz Air a fost nevoită să anuleze unele dintre zborurile sale, dar niciodată până la nouă zboruri pe zi, așa cum a fost afirmat în mass-media”, anunță reprezentanții companiei.

Anulări Wizz Air 2023. Eforturile depuse

De asemenea, Wizz Air a mărit numărul agenților care vorbesc limba română în centrele sale telefonice, a introdus soluții digitale și a mărit numărul furnizorilor care oferă cazare pentru a ușura selectarea hotelurilor pentru pasageri în timpul unei perturbări.

”Aceste eforturi au dus la operarea cu succes a 99,12% dintre zborurile din România în perioada ianuarie-iulie 2023, comparativ cu 98,73% în aceeași perioadă din 2022. Compania aeriană depune în mod activ eforturi pentru a reduce întârzierile și anulările imprevizibile, care ar putea perturba planurile de călătorie ale pasagerilor”, conform Wizz Air.

Citește și Wizz Air operează primul zbor din Brașov