Stiri: Finante

Palatul Oscar Maugsch Piata Universului

Anunţ important de la BCR: Sistemul informatic nu va funcţiona

25.09.2015

Banca Comercială Română (BCR) va opri, în această noapte între orele 22:00-5:00, şi duminică, între orele 6:00 şi 15:00, funcţionalitatea site-urilor, a serviciilor de internet şi mobile banking, a maşinilor multifuncţionale şi a ghişeului automat. Instituţia de creditare recomandă clienţilor să programeze din timp operaţiunile bancare pe care trebuie să le efectueze în această perioadă

Nu vor fi funcţionale sistemele informatice care gestionează website-urile BCR, serviciile de internet şi mobile banking, aplicaţiile de iPhone şi Android, tranzacţiile mobile, maşinile multifuncţionale (MFM) şi ghişeul automat (APT).

BCR este cea mai mare instituţie de credit de pe piaţa locală în funcţie de active, cu 14,4 miliarde euro în administrare.

Banca Comercială Română deţine 22 de centre de afaceri şi 23 de birouri mobile dedicate companiilor, precum şi 509 unităţi de retail în oraşele cu peste 10.000 de locuitori, având o reţea de aproximativ 2.000 de bancomate şi 13.500 de terminale pentru plata cu cardul la comercianţi.