Stiri: Retail

Ikea spital coronavirus

Anunţ important făcut de Ikea pentru clienţii săi

28.07.2016

Compania IKEA anunţă clienții care au cumpărat ciocolată neagră CHOKLAD MÖRK 60% și CHOKLAD MÖRK 70% că prezența laptelui și a alunelor în compoziție nu este declarată suficient pe ambalajele produselor.

„Siguranța clienților este prioritară pentru compania IKEA, de aceea aceste produse, aflate în termenul de valabilitate, sunt rechemate de pe piață. Persoanele care nu sunt alergice la lapte sau alune pot consuma ambele tipuri de ciocolată fără probleme”, a anunţat retailerul.

Rețeta tabletelor de ciocolată neagră CHOKLAD MÖRK 60% și CHOKLAD MÖRK 70% nu conține lapte sau alune. În schimb, cele două tipuri de ciocolată sunt produse pe aceeași linie de producție cu alte produse care conțin lapte și alune, astfel încât există posibilitatea ca persoanele alergice la lapte sau alune să manifeste reacții alergice în urma consumului celor două produse.

Aşadar, IKEA invită persoanele alergice la alune sau lapte, care au cumpărat produse CHOKLAD MÖRK 60% și CHOKLAD MÖRK 70% aflate în termenul de valabilitate, să le aducă înapoi în magazinul IKEA din București, unde vor primi înapoi suma integrală plătită pentru produs.

Magazinul IKEA din București a vândut aproximativ 69.000 de bucăți din cele două produse și nu a înregistrat sesizări din partea consumatorilor. În prezent, niciunul dintre aceste produse nu se mai găsește la vânzare în magazinul IKEA din București.