Anunţ important privind implementarea 5G

05.04.2018

Keysight Technologies a anunţat încheierea cu succes a testelor de interoperabilitate între soluția Keysight de emulare a dispozitivelor clienților (UE) și noua stație de bază 5G a Samsung, bazată pe standardele 5G New Radio (NR).

„Samsung este lider în tehnologii 5G, iar Keysight se bucură să realizeze împreună cu aceștia testarea pentru 5G gNB în spectru sub-6 Ghz”, a spus Kailash Narayanan, Vice President and General Manager, Wireless Device and Operators group, Keysight Technologies. „Vom continua să ne dezvoltăm soluțiile de emulare a dispozitivelor clienților astfel încât să putem livra capabilități de testare puternice care vor permite testarea parametrică și funcțională a stațiilor de bază 5G.”

Cele două companii au luat decizia de a se alinia astfel încât să poată realiza testarea stațiilor de bază 5G și construirea unui ecosistem de produse interoperabile.

„Suntem bucuroși să lucrăm împreună cu Keysight”, a spus Wonil Roh, Vice President and Head of the Technology Strategy Group, Network Business, Samsung Electronics. „Lider global în materie de testare și măsurare, Keysight a livrat o soluție de testare completă end-to-end 5G NR care îndeplinește cerințele noastre și are flexibilitatea necesară de a adresa diverse configurații și scenarii de testare.”

Prin combinarea portofoliului de produse al Samsung cu expertiza Keysight în materie de măsurare, simulare și analiză de protocoale, cele două companii accelerează dezvoltarea și implementarea rețelelor 5G.

„Noua noastră soluție de emulare a dispozitivelor clienților (UE) reflectă sinergia perfectă obținută în urma recentei achiziții a companiei Ixia”, a spus Giampaolo Tardioli, Vice President, Network Access unit, Keysight. „Această soluție combină experiența de leader în domeniul măsurătorilor RF a Keysight și cel mai bun framework de emulare a dispozitivelor clienților de la Ixia, într-o soluție completă de gestionare a unei game variate de configurații 5G.”