Stiri: Logistica

Dosare Programul Rabla.

Anunţul făcut de AFM privind programele Rabla şi Casa Verde

23.06.2017

Listele cu persoanele juridice aprobate și respinse în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus, precum și o listă cu persoanele fizice acceptate în cadrul Programului Casa Verde au fost publicate pe site-ul AFM

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat primele liste cu persoanele juridice acceptate și cu cele respinse în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) 2017 și o listă cu persoanele fizice aprobate în cadrul Programului Casa Verde.

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 353 de dosare pentru 1.177 autovehicule și 54 de dosare au fost respinse.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 38 de dosare pentru 118 autovehicule (5 electrice hibride și 113 pur electrice) și 5 dosare au fost respinse.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate şi respinse în programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus 2017.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus 2017.

Persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestaţii până la data de 29 iunie 2017, inclusiv.

De asemenea, solicitanţii respinşi pot depune un nou dosar, la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu, până la data de 29 septembrie 2017.

În cadrul Programului Casa Verde, au fost aprobate 247 de dosare aferente județelor Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău și Caraș-Severin.