Slide

Stiri: Retail

Anunțurile de pe tocmai.ro se mută pe OLX.ro

13.03.2015

Anunțurile de pe tocmai.ro se mută pe OLX.ro, ca urmare a achiziționării operațiunilor Sibmedia Interactiv de către Naspers. Astfel, OLX.ro va derula, începând de astăzi, procesul de migrare a anunțurilor. Prima etapă este reprezentată de o campanie de comunicare cu utilizatorii ambelor platforme pentru a veni în întâmpinarea posibilelor neclarități. Totodată, în această perioadă, utilizatorii tocmai.ro își pot da acordul pentru migrarea anunțurilor pe OLX.ro.

Începând cu 19 martie, utilizatorii tocmai.ro nu vor mai putea posta anunțuri pe acest site, ci doar pe OLX.ro, însă anunțurile postate anterior vor fi în continuare vizibile cumpărătorilor.

Migrarea efectivă a anunțurilor de pe platforma tocmai.ro pe OLX.ro se va realiza în data de 30 martie.

Procesul se va finaliza la jumătatea lunii aprilie când site-ul tocmai.ro își va înceta activitatea, iar vizitatorii vor fi redirecționați automat către OLX.ro.

Scopul acestei migrări este de a crește o singură platformă unitară, rapidă și ușor de folosit pentru vânzători și cumpărători. Astfel, OLX.ro va deveni site-ul de anunțuri cu cei mai mulți cumpărători din România și milioane de anunțuri de vânzare. Atât vânzătorii, cât și cumpărătorii vor avea numeroase beneficii. Vânzătorilor le va fi mai ușor să folosească un singur site și o singură aplicație de mobil, vor economisi timp și vor putea vinde produsele mai repede având o audiența mai mare. În ceea ce privește cumpărătorii, aceștia vor găsi tot ceea ce își doresc pe un singur site cu milioane de oferte.

„Înglobarea tocmai.ro în OLX.ro se va face într-un proces treptat, de la transferul anunțurilor și utilizatorilor, în baza acceptului acestora, până la redirecționarea site-ului tocmai.ro către OLX.ro. Echipa noastră pregătește o campanie integrată de comunicare și e încântată să răspundă tuturor întrebărilor ce ar putea apărea de la utilizatorii ambelor platforme în timpul acestui proces.  Un lucru e sigur: s-a creat o mare piața dinamică și este cel mai bun moment să vinzi”, spune Cristina Gheorghițoiu, Business Manager OLX.ro.