Apa Calipso, rezultate financiare bune în primele trei luni din 2018

15.05.2018

Apa Calipso, producător de apă de izvor, a înregistrat o creștere a vânzărilor de 25% în primele trei luni ale anului, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Avansul vine în urma măririi popularității brandului la nivel național şi a difersificării portofoliului de produse.

„Rezultatele sunt în linie cu obiectivele stabilite la începutul anului. Pe primele trei luni am vândut peste 50 de milioane litri de apă naturală de izvor”, afirmă Daciana Siderache, director general Apa Calipso.

Compania intră pe piața de apă îmbuteliată de 0,5 litri

„Constatăm o creștere constantă a vânzărilor la produsele noastre, ca urmare a măririi popularității brandului la nivel național. Noul produs Apa Calipso de 0,5 litri este o completare a gamei, a apărut organic ca urmare a dezvoltării brandului și business-ului nostru”, spune Daciana Siderache, director general Apa Calipso.

Creșterea din primele trei luni ale anului în curs vine pe fondul investițiilor din anul 2017.

„Una dintre priorităţile noastre pentru acest an a fost lansarea sticlei Apa Calipso de 0,5 litri. Am reușit să răspundem achizitorilor cu un produs de mare rulaj, după o investiție de 300.000 de mii euro în extinderea capacității de producție”, susține Daciana Siderache.

Apa Calipso de 0,5 litri ajunge la consumator prin intermediul magazinelor tradiționale și a hipermaketurilor, începând cu luna mai.

Apa de izvor Calipso deţine un pH 8.0, similar cu cel al lichidelor din corpul uman. Astfel, pentru ca organismul nostru să fucționeze la capacitate maximă, hidratarea este obligatorie. Este important să avem mereu la îndemână o sticlă cu apă, mai ales pe timpul verii.

„Orice lichid îți poate satisface setea, dar doar apa poate reface hidratarea organismului. Apa este un element esențial în funcționarea corectă și sănătoasă a organismului, tocmai din acest motiv apa trebuie să fie naturală. Apa de izvor Calipso este extrasă de la peste 250 de metri adâncime, din Codrii Vlăsiei, fiind caracterizată de calitate și puritate. Potrivit rezultatelor analizelor de laborator, apa naturală de izvor îmbuteliată de Calipso prezintă un nivel de nitriți situat sub limita de detecție a aparatelor de laborator și un pH de 8.0, similar cu cel al lichidelor din corpul uman, fapt care o face să poată fi consumată fără întrerupere”, a subliniat Daciana Siderache, farmacist ca profesie.

 

 

Citiți și despre: