Apartamente Atria Urban Resort

Apartamente Atria Urban Resort: Ce preţuri au locuinţele?

06.10.2020

Apartamente Atria Urban Resort. Complexul rezidenţial dezvoltat, în vecinătatea lacului Străuleşti, de antreprenorii Liviu şi Eugen Lepădatu în parteneriat cu SIF Moldova, a vândut deja 25% din cele 398 de apartamente construite în faza a doua a proiectului imobiliar. Investiţia estimată pentru acest proiect este de peste 100 de milioane de euro.

Localizat în nord-vestul Capitalei, complexul Atria Urban Resort este unul dintre puţinele proiecte rezidenţiale din Capitală construite pe principii de sustenabilitate urbană. Master planul a fost realizat de o companie specializată în planificare comunitară din Londra, iar proiectul de o firmă de arhitectură locală.

Apartamente Atria Urban Resort. 9 hectare

Construcţiile destinate locuirii vor reprezenta doar 25% din cele 9 ha de suprafaţă totală a proiectului, restul de 75% reprezentând spaţiu liber cu elemente peisagistice complexe.

Proiectul va fi dezvoltat în patru etape, până la finalul anului 2023. Acesta cuprinde în prezent 558 de apartamente dintre care primele 160 au fost finalizate şi vândute în proporţie de 95%, până la mijlocul acestui an.

Apartamente Atria Urban Resort. Faza I a proiectului

”Complexului de 12 milioane de euro reprezentând Faza I a proiectului i se adaugă 31 de milioane de euro reprezentând valoarea construcţiei şi amenajării celor 398 de apartamente şi spaţiului verde aferent din Faza II a proiectului. Apartamentele incluse în faza II intră în etapa de executie a instalaţiilor şi compartimentărilor după care urmează finisajele. Estimăm că primii proprietari vor primi cheile noii lor case în toamna anului viitor. Preţul mediu pentru cea de-a doua fază este de 1.150 euro/mp util, dar promoţiile de lansare au început sub acest preţ”, a declarat Liria Themo, reprezentant Atria Urban Resort.

Apartamente Atria Urban Resort. Preţuri

Peste 75% dintre apartamentele incluse în faza a doua a proiectului vor avea 2 şi 3 camere. În plus, 17% vor reprezenta garsoniere şi garsoniere duble iar diferenţa, apartamente cu 4 camere.

Preţul unei garsoniere începe de la 50.000 de euro. Totodată, preţul unui apartament cu 4 camere poate începe de la 107.000 euro.

Faza III a proiectului imobiliar

Faza a treia de dezvoltare a complexului a intrat deja în proiectare. Costurile sunt estimate de antreprenori la 24 milioane de euro.

Citeşte şi Angajări 2020. Septembrie, cea mai bună lună din ultimul an!

 

 

 

Citiți și despre: