Stiri: Constructii

Apartamente Marmura Residence

Primele apartamente din Marmura Residence, puse în vânzare

05.02.2019

Apartamente Marmura Residence. Prime Kapital a anunțat disponibilitatea primelor locuințe din cadrul Marmura Residence pentru rezervare. Proprietarii primelor 62 de unități se vor putea muta în ansamblu începând cu primul trimestru din 2021 .

Dezvoltatorul imobiliar lansează campania, așadar, de pre-sale pentru primele unități ale Marmura Residence, cel de-al doilea proiect rezidențial dezvoltat în Capitală.

Apartamente Marmura Residence. Când sunt gata locuințele?

Primii proprietari se vor putea muta în ansamblul situat in Bucureștii Noi începând cu primul trimestru al anului 2021.

Lucrările la cel de-al doilea proiect dezvoltat de Prime Kapital în Capitală, Marmura Residence, sunt programate să înceapă în vara anului 2019.

Apartamente Marmura Residence. 5.000 de metri pătrați de spații verzi

Proiectul rezidențial se va întinde pe o suprafață de 1,5 hectare. Acesta cuprinde:

  • 5.000 de metri pătrați de spații verzi
  • zonă de retail și servicii
  • spații comunitare

Apartamente Marmura Residence. 62 de locuințe

Primele 62 de locuințe sunt deja disponibile pentru rezervare. Per total total, Marmura Residence va găzdui 458 de studiouri, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și duplexuri, proiectate și construite la cele mai înalte standarde, în cinci clădiri cu diferite regimuri de înălțime, între 4 și 12 etaje.

Proiectul este dezvoltat în jurul conceptului de comunitate integrată și dispune de spații și terase verzi generoase, pază în sistem 24/7 și zone cu acces restricționat al mașinilor pentru a garanta siguranța locatarilor într-un spațiu urban, atent proiectat.

Apartamente Marmura Residence. Ce spun reprezentanții Prime Capital?

„Ne bucurăm să putem integra conceptul de comunitate într-un nou proiect dezvoltat în București, într-o zonă în plină creștere, oferind standarde înalte de calitate și siguranță. Bucureștii Noi este o zonă ofertantă, mai ales datorită accesului la magistrala de metrou M4, a spațiilor comerciale din zonă și a proximității față de Piața Victoriei și de clădirile de birouri de pe bulevardele Pipera și Barbu Văcărescu. Avem convingerea că primele 100 de unități pe care le oferim spre rezervare vin în întâmpinarea nevoilor viitorilor proprietari. Proiectul dispune de toate resursele pentru finalizare, astfel că practicăm o taxă de rezervare accesibilă, care permite celor care caută o locuință în București să beneficieze de un preț special și să asiste pe perioada lucrărilor. Suntem încrezători că Marmura Residence va deveni un proiect important în zonă și o alternativă comunitară vibrantă”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential Projects Director Prime Capital.

Apartamente Marmura Residence. Soluție financiară

Unitățile din Marmura Residence sunt disponibile și accesând FlexAssist, o soluție financiară lansată de Prime Kapital în 2018. Prima etapă de construcție va fi finalizată în primul trimestru din 2021. Întregul proiect este programat să fie finalizat la sfârșitul aceluiași an.

Citește și Din ce în ce mai mulți români preferă să comande online mâncare