Stiri: Constructii

Apartamente One Verdi Park

One Verdi Park a primit autorizația de construire

25.03.2021

Apartamente One Verdi Park. Noul concept dezvoltat de One United Properties pentru proiectul exclusivist One Verdi Park a primit autorizația de construire. Cele două turnuri ale ansamblului dezvoltat în imediata vecinătate a parcului Verdi vor oferi viitorilor rezidenți un trai cu adevărat la înălțime, pentru că acestea vor fi cele mai înalte turnuri rezidențiale exclusiviste din București. În plus, pe lângă partea de unități rezidențiale, One Verdi Park va include și numeroase facilități precum restaurant, magazine sau market.

Apartamente One Verdi Park. Două turnuri de 77 de metri înălţime

Amplasat în zona de nord a Bucureștiului, complexul include două turnuri de 77 de metri înălțime. Acestea au vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca și Tei. One Verdi Park se conturează ca un proiect inovator pe piața imobiliară din Capitală, nu doar prin calitatea tehnologiilor folosite, ci și a design-ului unic, semnat de arhitectul Marius Călin care conduce biroul X Architecture & Engineering.

În timp ce turnul sud de la One Verdi Park este aproape în totalitate precontractat, de curând și apartamentele din turnul nord de locuințe au devenit disponibile pentru vânzare. Acestea vor include și un proiect de design interior, realizat de Lemon Interior Design. Tot echipa Lemon este cea care va semna și amenajarea interioară a lobby-urilor celor două turnuri.

Apartamente One Verdi Park. Comunitate

One Verdi Park continuă conceptele centrate pe ideea de comunitate pentru care dezvoltatorul este cunoscut. Astfel, noul proiect va oferi numeroase facilități viitorilor rezidenți. La parter vor fi amplasate:

  • un restaurant de top, cu o terasă generoasă
  • magazine
  • market
  • cafenea
  • beauty salon

În plus, datorită poziționării deosebite, a teraselor cu deschidere pe toată lățimea living-room-urilor (minimum 4 metri) și dominanța suprafețelor vitrate către etajele superioare, apartamentele vor oferi viitorilor rezidenți vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca și Tei.

Spaţii verzi

Proiectul prevede amenajarea de spații verzi în proporție de minumum 30% din suprafața totală a terenului la nivelul solului și a unui mic parc privat, accesibil doar proprietarilor, deasupra corpului care leagă cele două blocuri. Această grădină suspendată, plantată cu arbori și arbuști coniferi, foioși și plante cățărătoare, va fi folosită ca loc de întâlnire și joacă de către toate persoanele care vor locui în acest ansamblu. Accesul în complex se va realiza din Strada Barbu Văcărescu, zona exterioară bulevardului va fi tratată ca spațiu pietonal, iar rezidenții vor avea acces facil și la stația de autobuz și tramvai de mare viteză. One Verdi Park cucerește și prin amplasarea deosebită, căci pe lângă facilitățile proiectului, viitorii locatari vor fi în vecinătatea unui complex sportiv cu sală și piscină sau a altor restaurante.

Citeşte şi Paşaport vaccinare COVID: Cum va funcţiona certificatul verde de liberă circulaţie?