Stiri: Retail

Aplicatia Lidl Plus

S-a lansat aplicaţia Lidl Plus! Ce beneficii aduce clienţilor

01.10.2020

Aplicaţia Lidl Plus. Retailerul a anunţat lansarea aplicaţiei pentru dispozitivele mobile Lidl Plus. Este vorba despre primul program digital de loializare al retailerului în România. Lidl Plus include un card digital de fidelitate, iar printre avantajele oferite se numără accesul exclusiv la oferte speciale și promoții săptămânale pentru produse, precum și centralizarea bonurilor și a istoricului digital al cumpărăturilor.

Aplicația poate fi downloadată gratuit din magazinele Google Play și AppStore.

Aplicaţia Lidl Plus. Beneficii

În centrul aplicației stă cardul de fidelitate digital Lidl Plus, pe care utilizatorii trebuie să îl scaneze la casa de marcat pentru a se bucura de beneficiile exclusive oferite de programul de loialitate. Acestea sunt înnoite săptămânal și includ:

• Oferte – iau forma unor reduceri și promoții de care clienții pot beneficia prin scanarea cardului digital, înainte de efectuarea plății.

• Cupoane – prin intermediul acestora, clienții au acces la promoții, reduceri procentuale sau prețuri speciale aplicate pe cantitatea de produse achiziționate. Cupoanele se activează din meniul aplicației înainte de a scana cardul Lidl Plus la casa de marcat.

• Taloane răzuibile – acestea pot ascunde premii, precum cupoane de reducere cu valabilitate limitată la diverse categorii de produse. Clienții pot primi un talon răzuibil digital, în urma autentificării la casa de marcat cu cardul de fidelitate Lidl Plus și plății cumpărăturilor.

Aplicaţia Lidl Plus. Opţiuni digitale

De asemenea, aplicația oferă și opțiuni digitale prin care clienții își pot organiza eficient vizita în magazin și monitoriza bugetele alocate cumpărăturilor:

• Istoricul cumpărăturilor – prin această funcție, clienții au acces la istoricul bonurilor de cumpărături în format digital, în care sunt afișate toate beneficiile Lidl Plus folosite, astfel încât să poată contoriza economiile realizate într-o anumită perioadă de timp prin folosirea aplicației. Mai mult, cu ajutorul bonurilor digitale de cumpărături, clienții pot returna produsele, fără a fi nevoie să le păstreze în format fizic.

• Broșuri digitale cu ofertele Lidl – clienții au acces la cataloagele săptămânale, prin intermediul cărora pot vedea ce produse și oferte sunt disponibile în magazinele Lidl din țară.

Ce spun reprezentanţii Lidl?

„Ne-am consacrat pe piața din România datorită mărcilor noastre proprii, prin care reușim să oferim clienților noștri, de fiecare dată, produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț. Însă, acum, ducem această promisiune la un nou nivel. Aplicația Lidl Plus este mai mult decât un instrument de loializare a clienților, este rezultatul eforturilor noastre de a crea o platformă dinamică, interactivă și modernă pentru aceștia, care să le ofere constant beneficii în plus la cumpărături”, a declarat Daniel Ștefănescu, Board Member, Director Executiv de Achiziții și Marketing la Lidl România.

Pentru a se înregistra în programul Lidl Plus, clienții trebuie să descarce gratuit aplicația din Google Play sau AppStore, să își creeze un cont și să selecteze magazinul Lidl preferat, după care se pot bucura de toate benficiile oferite de aceasta. Aplicația Lidl Plus poate fi utilizată în toate magazinele Lidl din România, precum și în alte țări în care această platformă este disponibilă.

Citeşte şi Vaccin antigripal gratuit 2020. Anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii